Att ha världens bästa jeans.

 

Mon dieu, dessa jeans!!

Ja ni vet ju hur jag tjatat om highwaist-jeans (och momjeans) och det här är mina allra bästa jeans i just highwaist – så fort det kommer en ny tvätt blir jag exalterad och kastar mig över dom. De är mjuka och precis alldeles perfekt höga (över naveln) och för mig som är kort så trollar de fram långa ben och liksom lurar ögat att tro att de är längre än vad de egentligen är.

 

 

Den här outfiten skickade Jenny eftersom jag valde ut den på modemässan förrförra gången och jag är tokig i den.

Blus med en liten twist, precis som jag vill ha den, och favvojeansen. Två bästa i ett.

 

 

Ursäkta viss nakenhet, men där ser ni höjden på jeansen. Över själva höftbenen liksom, så man stoppar ner allt istället för att det flänger ovanför linningen så att säga.

 

 

Så nu får det gärna bli våååååår snart.

Vår med skinnjacka och höga jeans och blusar med det lilla extra.

Jeans: Julie Highwaist (tyvärr redan tagit slut i den här tvätten men finns i mörkblå, som ni också sett mig i,  här). Gå ner minst en storlek. Vill man ha samma jeans i normal midja och inte highwaist finns de här.
Blus: Hanne Blouse (här) Generös i storlek.

I samarbete med Modesto

 

21 kommentarer till “Att ha världens bästa jeans.

 1. Skitsnyggt – men hur känns de att sitta i? Om man har lite mer att ”stänga in” på mitten än vad du har så misstänker jag att det kan kännas lite tight och oskönt. Men det kanske är strech i tyget?

  1. Väldigt mycket stretch. Och personligen tycker jag det är värre med jeans som skär ”mitt i” – här hamnar ju det mesta under linningen liksom utan hård kant.

  1. 163 cm. Denna tvätten är ankellånga på längre människor, den mörka tvätten är längre (tror du kan se det på bilden med modell, hon är ju lång)

 2. Jag har funderat mycket det senaste, speciellt efter ditt inlägg om hur det ser ut i ditt mode-huvud. Finns det butiker som erbjuder makeovers, shoppinghjälp eller liknande. Utan att man känner att man tar upp expeditens tid från andra kunder just då. Förstår du hur jag tänker? Jag har noll fantasi och intresse att gå i butiker men kan drömskt tänka, ’om jag bara hade en stil som kändes som jag’. Liksom att man kan boka en tid, tex hos en butik som Modesto där man i förväg skickar lite info inför om sin kropp/storlek, vad man önskar för stil/färger mm. Och när man kommer finns en utvald skara kläder man får prova. Det kanske inte är ekonomiskt hållbart för butiker eller för kundens plånbok. Tankar? Tips? Förslag?

  1. Javisst! I vanliga butiker (H&M mm) kan det bli lite svårt om expediten inte har tid tycker jag, men jag tror att man kan fråga de allra flesta. Fru Stilista som har Studio Stilista är ju stylist och hon har hjälpt mig MASSOR att våga och ta steget, och henne använder jag verkligen till mycket (stackars henne ha ha). I början var jag i hennes butik men nu vet hon vad som funkar till mig och skickar förslag när saker kommit. Så kanske är det lättare med den typen av butiker som är små (som även Modesto) och där ägaren/personalen har ett genuint intresse. Så hitta någon butik eller stylist som har en stil du kan känna dig trygg med/tycker om och sen fråga.

 3. Jenasen ser verkligen ut som ett par i min smak, synd att de ljusa är slut. Typiskt 😉 Får väl hoppas att det kommer in fler.
  Önskar dig en finfin torsdag! ♥

 4. Vad har du förstorlek i dina? Jag funderar på gå ner en till storlek i de ljusa, har 28 i de mörka och de är nästan lite stora. Vet du om de skiljer mycket i storlek? (jag kör ju på de som är lägre i midjan) Kram och ha en fin dag!

 5. Tack, super då vet jag. Har som oftast en stl större än dej så då blir 27 toppen( de låga). Skulle ju bara haft den där ljuvliga blusen också….. kram

 6. klick klick klick
  säger det inne i modeskallen.
  fast det behöver jag ju inte berätta
  för Dig, vi siames-delar ju..! 😉

  j’adör så snygg Du är också..!
  får ju nackspärr här av att ooogla
  på Dig.. 🙂

  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg