Att snart kunna fira helg!

 

Ah, tänk hörni – imorgon är det fredag!

Jag har haft Noah hemma idag, han var lite kass i magen i förrgår, så jag kan väl inte påstå att det har blivit sådär himla mycket gjort direkt; att jaga vrålpigg tvååring brukar sällan funka bra med att vara arbetseffektiv men jag har gjort mitt bästa och fått producerat en del iallafall. Och imorgon är det som sagt fredag vilket innebär veckans bästa dag och startskottet på en helg som ska bli SÅ rolig. Imorgon ska jag in till Ystad och hjälpa Banditen med lite bilder, på lördag kommer Nelly och hjälper MIG med bilder (jag har ett så roligt inspirationsinlägg med vårmode på gång, hur man kan få flera olika stilar med ett och samma par jeans – hoppas ni ska gilla) och sen tar vi Buse på bio hon och jag, och på söndag så är det familjedag och då har jag ingen aning än så länge om vad det blir, men kanske ponnyridning eller fika på stan eller en tur längs havet. Oavsett vad så är det h e l g och det ska njutas.

Och igen;

tusen tack för all underbart fin feedback. Ni lyfter mig, verkligen.

<3

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att snart kunna fira helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *