Att ha en detalj.

Jag gillar de där lite tunnare scarfarna, som man kan ha som en liten knut på handtaget till sin väska, i håret eller som en rolig detalj till en skjorta! Den här är från Morris och finns i lite olika färger, hittat den här

 

Phju vilken dag!

Vabb av Noah, möte i Ystad, hem till vabb igen och ganska mör efter att inte ha sovit så mycket – någon liten hade svårt att komma till ro inatt och spenderade mestadels av tiden med att snurra runt som en propeller i vår säng istället för att sova sött i sin egen. Så idag har vi mest hängt hemma och varit sådär lite allmänt missnöjda som man lätt blir när man är liten och inte riktigt frisk.

Nu har regnet kommit tillbaka och jag är så godissugen att jag smäller av; måste ut och rota i skåpen efter nån chokladkaka eller en påse båtar och sen när pojkarna har somnat ska jag krascha i sängen. Ni vet väl att säsong två av How to get away with murder är ute?! Dör så spännande den är.

Men;

nu godisletande och en varm dusch.

Imorgon tar vi nya tag.

 

3 kommentarer till “Att ha en detalj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg