Att ha en skön fredagsstil.

 

Såhär hittar man Haggis med jämna mellanrum;

halvliggande över sängkanten med hängande bakdel. Det ser ganska skönt ut för ländryggen tänker jag som har ryggproblem och funderar på att testa, men sängen är inte riktigt hög nog för att det ska funka.

Men iallafall; hej fredag!

Buse frågade yrvaket är det sommar idag? när han vaknade, och det kan man väl inte påstå direkt – det började t o k s n ö a igår kväll och nu är marken vit igen. Ganska geggig, men vit. Så nån sommar är det inte.

 

 

Så det blir yllestrumpor ett tag till här hemma, och så är det med det.

Ännu en dag med Noah hemma, men nu är det bara ”feberfri-24-timmar”-vab som gäller så jag ska försöka ta honom med ut så han får lite luft iallafall och så vi slipper klättra på väggarna av tristess här hemma. Det finns ju bara ett handfull aktiviteter i huset som den där killen kan spendera en dag med utan att tröttna (bada, diska, plaska med händerna i hundarnas vattenskål och välta ut alla böcker ur boklådan på rummet) och de har vi gjort nu några gånger om, så det är dags att förnya sig känner jag. Kanske kan snöslask vara ett kul avbrott mellan diskandet och hundarnas vattenskål om vi har tur.

Men!

Idag är ju faktiskt starten på en helg.

Ho hooooo, det är gött.

 

9 kommentarer till “Att ha en skön fredagsstil.

 1. Den där tristessen ja… Gå ut funkar alltid här när jag inte orkar torka upp efter disk och inte orkar höra gnäll om mer mer mer disk. Ska vi gå ut? Och hon rusar till hallen och hämtar stövlarna.
  Tur vi inte är uttråkade så ofta. Men alla ”bebis” aktiviteter (öppna förskolan) har varit stängda denna sportlovsvecka.
  Nu, som du säger: Helg start!

 2. mee!! så där hänger min saluki kille också :-)) så tittar han bedjande bakåt precis som ”finns det verkligen ingen här som ser mig” jag vill bli lyft upp, NU!!! fast han utan problem kan skutta upp på betydligt högre ställen, he he mina barn säger åt mig att sluta tramsa med honom men jag tycker det är lite gulligt och så får man största pussen efteråt som tack. Älskade hundar, tänk va dom förgyller våra liv ( och skitar ner..) ha en skön helg med de dina/ kram Mia

 3. Haha! Haggis! Va roligt de ser ut. Men som sagt skönt för ryggen.

  Här kan man nog säga att de är vår idag. Vaknade upp till sol och fågelsång. Och ingen snö så långt ögat kan nå.

  Kram och trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg