Att ha den drömmigaste filmen av alla.

 

Åh, i helgen såg jag om en av mina absoluta favoritfilmer ever – Glasblåsarns Barn!

En så himla, himla vacker familjefilm som kom nån gång i slutet av nittiotalet och som trollband mig redan då. Miljöerna är hänförande, fotot magiskt och skådespelarna är bara fantastiska! Finns så mycket olika bottnar i den här, och jag älskar Härskaren som så gärna vill få ett tack från Härskarinnan, Glasblåsarn vars barn blir bortförda och som efter det bara kan blåsa tårar och Nana som är det onda mot Flaxa Mildväders goda. Lite läskig men går bra att se i vuxet sällskap (är från 7 år som de flesta andra).

Finns på CMore, det var det enda stället jag hittade den på, men går säkert att hyra också.

Se den! Så drömmig att man blir lite tokig.

 

4 kommentarer till “Att ha den drömmigaste filmen av alla.

  1. Åh, jag visste inte att den fanns som film! Ett av mina starkaste barndomsminnen är när jag fick följa med grannfamiljen och se ”Glasblåsarens barn” som teateruppsättning. Det var alldeles, alldeles fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg