Att få kontakt.

 

I förrgår mötte jag upp Banditen på EspressoHouse och så tog vi en fika och pratade av oss lite inför det som stundade. Vi skulle nämligen gå och spå oss.

Jag vet att alla har olika känslor kring det där med spådomar och andar och gud vet vad, men jag har spått mig ganska många gånger i mitt liv – ett tag hade jag världens bästa utanför Örkelljunga, men hon jobbar nog inte längre för hon var ganska gammal redan då och det var minst tio år sen. Sen henne har jag testat några olika men inte varit särskilt nöjd (mycket svammel), och jag har inte träffat någon som får kontakt ”med andra sidan” utan mest spått mig traditionellt med kort eller bara syner. Förrän nu.

Jag vet inte ens vad jag ska skriva.

Det var en magisk upplevelse, lite läskigt såklart men mest alldeles fantastiskt tröstande, och sakerna hon sa var såna som ingen i hela världen kan veta mer än jag och den det berör – det är inga ting man hittar på liksom på känn utan saker som är så symboliska för mig och för det som är viktigt. Små saker; som knapparna i hennes syskrin jag så ofta lekte med som barn, radion, de ovala ramarna, kaffeservisen, lakanens bestämda plats i hennes skåp. Och hur hon är hos mig; påpekar bristen på gardiner och att jag låtit krukorna stå ute över vintern, hur hon tycker om det mönstrade bäddsetet i sängen och hur hennes fingrar stryker tavlan som är det enda jag har kvar från henne och det hem hon levde i så många år.

Så man får tro lite vad man vill, testa, rycka på axlarna, sky det, avfärda eller ta emot –

men hon är med mig, överallt och varje dag.

Något jag väl egentligen alltid vetat, men nu även fått i ord.

 

42 kommentarer till “Att få kontakt.

  1. Told you so…. 🙂
    Vad skönt för dig att sas ”få det bekräftat”! Ro för sinne och hjärta. <3

  2. Hej Emma. Skulle gärna vilja ha numret till Kvinnan du gick till. Går det? Långt till Ystad från Helsingborg, men det kan ju bli av i sommar om inte annat.

      1. Hej Emma , jag skulle också gärna vilja ha hennes kontakt. Skulle du kunna vara så snäll och maila mig den tack? Jag blir alldeles rörd när jag läser dina känslor och vet ju då att hon är på riktigt, då är det värt att åka dit fastän jag bor i Sthlm… tack för en härlig blogg, insta å allt det där:-) Kram Cia

  3. Jag skulle också gärna vilja ha namn och nummer till vederbörande. Låter fantastiskt!

  4. Så härligt underbart spännande och lite läskigt. Har haft många andliga upplevelser i mitt liv, men de allra flesta har skrämt mig. Skulle gärna träffa något som förmedlar ev. budskap från kära på andra sidan och tar mer än gärna Ankis kontaktuppgifter, trots att jag bor i Gbg.

    1. Det ÄR ju lite skrämmande när någon är så spot on, men samtidigt så tröstande att få veta att allt är bra. Mailar dig!

  5. Hej! Jag skulle också jättegärna vilja ha kontaktuppgifter till henne! Har velat gå och prata med någon forever men det har liksom aldrig blivit av.

  6. Brööööl! Blir alltid så tagen av berättelser om ”möten” och osynlig närvaro.

    Om Ylva går med på att jag får hennes kontaktuppgifter mittsges dessa tacksamt 🙂

  7. Känner igen det där. 🙂 Jag träffade en man som genom gemensamma kompisar kom in i ett förtält en sommarkväll, han tittade på mig och sa: ”Du har varit med om en bilolycka” och sen berättade han saker som bara jag vet om olyckan, när och hur det hände och hur jag mår i dag. Han har berättat saker om vänner i mitt liv, som bara jag vet om, han berättade om min farmor som bara jag har träffat och ingen av dem som var där. Tro vad man vill, men jag tror att det går att få kontakt. Men det gäller att det är rätt sorts person som framför budskapen, det är också väldigt många oseriösa ”medium” där ute.

  8. Åhh, vill också gärna ha nr till denna spådam. Och tack för en bra blogg. Läser med stor behållning men är dålig på att kommentera.

  9. Jag vill också gärna ha hennes kontaktuppgifter! Har velat gå till någon länge, men inte hittat rätt riktigt. Tack!

  10. Hej! Skulle oxå vara tacksam för kontaktinfo till Anki. Tack på förhand. Mvh Charlotta

  11. Jag är lite rädd för sånt där. Att nån sitter och pratar om det man upplever och känner av just den personen. Jag vet att jag har min pappa hemma hos mig, det händer saker ibland och jag bara VET att det är han som är där. Men det räcker för mig. Jag känner mig trygg med det. Det är jag och min yngste son som känner av det. Sambon och de två andra barnen har inget märkt. Alla har nog inte förmågan eller gåvan att känna av.

  12. Men OM hon var ”synsk” på riktigt varför skulle hon inte hämta hem en miljon dollar från James Randi, som ju har utlovat den summan till någon, vem som helst, som kan uppvisa någon typ av äkta övernaturlig förmåga under kontrollerade former?

    Mycket av det du nämner passar ju in på många, knappar i ett syskon lekte jag med hos min gammelmormor, min mormor var expert på att tvätta och mangla och var noga med det och vad som låg var, att du inte har gardiner kan hon ju ha googlat fram på din blogg om du bokat tid, kanske har du nämnt de du saknar på bloggen till och med, ovala ramar har nog alla äldre generationer haft, gärna med svartvita foton på familj och släkt.

    Och om det nu är så att hon inte är synsk så sitter hon och ljuger sina kunder rakt upp i ansiktet, och tar deras pengar, och berättar saker om deras döda släktingar, vilket för många ju är den största sorgen, och svagaste punkten i livet.
    Det, för mig, upplever jag som att utnyttja någon. För vad har hon för rätt att göra så? För de som går ofta, frågar om råd om livet om framtiden – antingen för att de tror att hon ser den, eller för att de tror att hon kan prata med någon kunden litar på som inte finns hos oss längre – kan lägga ut stora summor och får information om framtiden som de förlitar sig på. Det är ju inte som att gå till en psykolog som försöker hjälpa dig, som erkänner att hen bara är människa och inte vet mer om framtiden än du eller jag gör.

    Är det rätt att ta någons pengar och få dem att må bättre en stund?

    Din tid med din familj och de minnena är det finaste man har, och därför är det så viktigt att man vaktar dem noga.

    Jag menar inte att försöka ta ifrån dig en upplevelse. Jag vet att det är jättespännande med den världen. Jag hade själv tarot kort och läste på om andar och funderade på livet efter detta. Men skrapar man lite på ytan finns det inte mycket där, tyvärr. Men det finns annat fantastiskt i livet som vi faktiskt vet är på riktigt! Jag håller mig till det, men dyker det upp bevis för övernaturliga fenomen så konverterat jag! Svårare än så är jag inte 🙂

    1. Jag är helt med dig, men jag ser det såhär: jag gick dit helt utan förväntningar och i en tid när jag inte var sårbar. Hon TOG inte mina pengar, jag gav ju dom till henne frivilligt 🙂 Det var så mycket som för mig var spot on (och för Nicole) – jag satt ju med när Nicole fick sina hälsningar och för mig var det rent svammel men på Nicole var det klockrent, så att bara prata generellt och hoppas det prickar rätt är lite svårare än man kan tro. Och OM hon nu bara snicksnackar och har blivit så duktig på att gissa och läsa av så tycker jag absolut hon förtjänar det lilla hon tar i betalt, i vilket fall. Hon levererar det man önskar, oavsett om hon gör det genom att skjuta extremt pricksäkert från höften eller för att hon har en förmåga att få kontakt.

  13. Åhh, det är fantastiskt när man får höra sakerna som man vet att ingen annan kan veta…det som fanns bara mellan mig och någon annan. Saker som ibland är så små att man inte berättar om dem men de är ändå av så enormt stor betydelse. Det värmer gott i själen!
    Kan inte låta bli att tänka….det där lilla ljusfenomet som du lyckades fånga på film för en tid sedan…kan det ha varit din mormor…?

  14. Åhhhh, jag älskar detta och har också varit på ett par stycken sittningar. Så roligt för dig att få denna kontakten. Jag tror absolut på detta då jag också har fått sagt saker till mig som personen i fråga aldrig någonsin skulle kunna veta. Vad glad jag blir för er skull.

    Men jag skulle också vilja ha kontaktuppgifterna till denna kvinna om det skulle gå bra.

    Med vänlig hälsning: Jessica

  15. Hej Emma!

    Så här lite efter alla andra vill jag också gärna ha telefonnumret till denna Anki 😉 Har gått och sugit på den karamellen ett tag nu. Tack för en fin blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg