Att starta fredag i väntan på helg!

 

Men freeeeeedag! Hur skönt?!

Och här ser ni lite bilder från den lilla hallen efter köket; den som binder ihop Noahs rum, vardagsrummet, stora hallen, köket och badrummet. Två tavlor har åkt upp (en världsgammal bild på mannen jag tog i Prag långt innan vi hade barn och så den dekadenta kvinnan vi också köpte där, men senast) och mattan är i tvätten, annars är det sig likt. På tal om tvätten; jag var TVUNGEN att tvätta Ka-Ka (Noahs kanin) igår, för den stank något helt groteskt – han suger liksom på fötterna så de blir alldeles sjöblöta och snuskiga, de torkar ju aldrig, så vi stod inte ut längre och kastade in honom i maskinen. Kaninen alltså, inte Noah. Jag hade hoppats att det skulle passera obemärkt förbi men det gjorde det INTE kan jag säga. Jisses vilket trauma. Jag hoppas att det ger med sig efter tid, när Ka-Ka blivit lite snuskig igen, och att den lilla tvättmaskinsincidenten kan vara glömd för all framtid därefter.

Vet ni?

Imorgon kommer mamma och SockervaddsGöran på besök! Äntligen. Med alla hundarna kommer de i vanlig ordning och gör både barn, vuxna och hundar i det här huset glada. Så jag ska försöka komma på lite goda saker att äta och sen köra och handla i eftermiddag – men först har jag en fotografering som ska ställas upp och göras och sen måste jag ut i garaget och se hur jag kan få det att funka för nästa plåtning åt Marrakech. Ligger fortfarande efter men börjar iallafall se ljuset i tunneln, känner SÅ med er som är anställda och hamnar efter; jag har iallafall en chans att ta igen på udda tider när det behövs.

Men! Nu kör vi fredag, hörni. ÄNTLIGEN!

 

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “Att starta fredag i väntan på helg!

 1. Det ser så rent och såpdoftande ut i din hall! Måste bara fråga varifrån magnoliakvisten kommer, är den äkta eller fusk?

 2. hahhaha, gud alltså…Man kan inte börja lite titt som tätt att säga att nu behöver kaninen bada, precis som du badar ibland?
  Hoppas det går bättre nästa gång 🙂
  Otroligt fin hall 🙂
  Kram Åsa

 3. Om ni är sugna på lite plock och ost,kex och sånt gottigt så testa att slänga in typ parmaskinka i ugnen på låg temperatur tills de blir knapriga. Så gott att gå och småäta av

 4. Jag badar min 2-årings Pingis (pingvin?) då och då i tvättmaskinen. Är det kanske därför han är paniskt rädd för att bada själv..? Men det brukar godkännas, ofta vet han ju själv om vad den stackaren har utsatts för (typ kräks), så då är det ändå ganska lätt med åtkomsten till djuret. Men den får för all del utstå mycket snor, mat och annat innan det är dags för bad. En akutåtgärd är att tvätta Pingis i handfatet och sen slänga in den på centrifugering 15 minuter. Den blir prick torr, och något renare. Glad fredag!

 5. Åh måste än en gång säga vilken underbar blogg du har. Du har en egen stil och man blir så glad över dina bilder på ditt personliga o vackra hem samt utsöta barn. Just nu har jag rensat bort ett antal bloggar som alla väljer exakt likadan hem ,ex marmorbord med mässing duvblå mönstrade mattor och vita bokskåp helst lite ljusstakar från svenskt tenn och lite böcker på bordet. Heja dig!

 6. Å nej, så traumatiskt! Trodde nog att det skulle ha gått vägen! Attans! Hoppas det går över ❤ Fast alla små kaniner måste ju tvätta sig ibland.
  Jag förstår inte hur du hinner med med två små barn och hundar och allt??! Jag skulle haft en lugn dag och försöka göra ett inlägg till bloggen bl.a. men blev hemma med två sjuka (läs väldigt pigga) barn och har fått absolut ingenting gjort förutom att ränna ärenden, katten till veterinären och plocka hemma!! Tjoho så var denna fredag till ända! Klockan är 19:30 och vi ligger i sängen!
  Ha en fin helg nu!
  Kram,
  Anneli

 7. hahaha usch! Jag minns hur arg & ledsen jag blev när min nalle skulle tvättas. Den enda som till slut kunde göra det var farmor. Minns hur vi gjorde en sak av det och gick ner tillsammans till tvättstugan och lade in Nina i tvättmaskinen och sedan gick upp och åt kaka och saft. Sedan fick jag plocka ur henne och lägga in i tumlaren. Full sympati med Noah <3 🙂 Underbara bilder, så vackert och personligt! Kram

 8. Det där med incidenter känner jag till men jag tvättar en gång min dotters nalle Björn i 90c åkte med i misstag och den krympte och blev ruggig den var van att bli tvättad i 40c men 90c nix

 9. När min 8-åring var liten bebis så sög han på plastade haklappar (hade sådana när han dreglade kopiöst) och dessa ville han sedan sova med. De STANK! Men vi hade ett gäng som vi skiftade med. Men så kände jag att nä, dessa kan han inte släpa runt så vi köpte några flanellfiltar (det var lapparna han var ute efter, tvättråden du vet) och det har funkat fint. Fyra stycken för att kunna tvätta dem med jämna mellanrum. Så, kanske det kan funka med 2 kaniner? Så att det finns en back-up om någon av dem måste bada? Sonen har en Bamse som är så tunn så tunn, men är det kris får han låna syrrans tjocka Bamse och det går det också. Fortfarande… måtte han aldrig blir för stor 😉 KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.