Att vara halvvägs i vårandet.

 

Vårt vardagsrum!

Som ni sett kanske hundra gånger, men så blir det ju när man bor på samma ställe i något år. Men ser ni? Lite vår har fått komma in, inte bara i färska blommor. Och jag är fortfarande sugen på att måla om, just vardagsrummet har vi ju inte rört sen det målades innan vi flyttade in. Jag är SÅ sugen på att ta mig an sovrummet också, men där har jag en idé som är ganska så omfattande och kräver att man strippar väggarna och köper en himla massa lister = inget man gör själv, så den kostnaden får vänta. Det finns saker som inte är lika invasiva som får gå före.

 

 

Korgen med ved står ännu på plats;

vädret gör att vi inte eldar lika mycket som för bara en månad sen – men ibland tänder vi kakelugnen även om det inte alls behövs, bara för att det är mysigt.

 

 

Så vi får se om det blir till att måla om,

jag vill fortfarande ha Kalklitirlevande väggar här inne men kanske blanda en ny med Audur som är lite mer vårmjuk och i en annan ton?

Nu ska jag passa på att pussa pojkarna innan de åker till förskolan och jag blir kvar och väntar på några ton Marrakech Design-kakel här hemma. Japp, det är dags för ännu en plåtning åt dom och den här gången har vi tre olika miljöer i åtanke så det blir till att bygga lite och lyfta lite och tänka ut lösningar på att få naturligt ljus där naturligt ljus inte finns i överflöd.

Ha en fin tisdag så länge, vänner!

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att vara halvvägs i vårandet.

  1. Ni har ju så mysigt. Och jag önskar att jag hade lite av din energi. Kan du inte dela med dig lite? 😉 Jag är helt slut när jag kommer hem efter jobbet. Men det finns så mycket att göra hemma. Ha en fin dag. Kram Annika

  2. Imponerande att du har energi att fixa så mkt hela tiden! 🙂 vart kommer denna matta ifrån och vilken färg är det på den? Sitter och försöker komma fram till vilken matta jag själv ska byta till i vardagsrummet och denna ser ut som nått jag funderat på
    ha en fin dag!
    Ann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *