Att lista sånt jag ser fram emot.

 

Ibland händer liksom bara livet tycker jag, utan att man stannar upp och reflekterar över det. Vad man gör nu, vad man ser fram emot att göra, drömmar och förväntningar. Såna saker. Så lätt att man bara ”lever” och sen var det inte mer med det.

Men så vill man kanske inte ha det hela tiden?

Inte jag, iallafall. Jag vill gärna njuta av att längta också, att vara glad över saker som jag VET ska hända och drömma om saker som jag hoppas ska hända men inte vet ännu.

 

 

Så, såhär ser det ut någon månad fram. Saker jag ser fram emot och längtar efter, eller sånt jag hoppas ska ske:

MARS

 • Imorgon har jag ansiktsbehandling. DET längtar jag efter! Det har blivit så himla viktigt för mig med den där lilla stunden som bara är för mig och ingen annan.
 • På lördag träffas vi en hel klunga tjejer i Malmö hemma hos Frida för att få tarotkort lagda. Tarotkorten är bara en bonus känner jag, mest ser jag fram emot att få träffa alla igen.
 • Den 28:e ska jag föreläsa här i Ystad på en kväll som några butiker har arrangerat. Butikerna här är väldigt duktiga på att dra ihop event någon gång per år med modevisning, skönhet, tävlingar med mera och nu ska jag alltså vara med som en del av en sån kväll. Det ska bli riktigt kul att få prata framför folk här där jag nu bor.
 • Nån gång, i vad som kanske är mars, så ska jag till Göteborg och styla och fotografera 2 kvinnor som vann en dag i en tävling som Country-Dreams hade. Det ska bli så, så, så kul!
 •  

 

APRIL:

 • Jag hoppas intensivt att vädret kommer hålla i sig så att vi kan åka till Småland och öppna Drömmen för året. Jag längtar halvt ihjäl mig efter att få komma dit, känna doften, städa ut vintern och bara LEVA där. Om jag fick bestämma helt själv skulle vi bo heltid där april-september varje år. Men det blir ju lite svårt.
 • Det är ganska många förfrågningar nu men jag hoppas på ett riktigt roligt samarbete jag haft dialoger om ett tag. Jag skulle få vara väldigt kreativ vilket jag älskar.
 • Jag skulle SÅ gärna vilja åka en vecka någonstans där det är varmt i slutet av april tillsammans med familjen. Grekland helst såklart, men igår surfade jag även Mallis. Jag tycker att en vecka i värmen precis innan man ska in och längta efter sommar brukar vara en fantastisk idé.

 

MAJ

 • Om vi inte åker i april håller jag tummarna för maj. Jag vet hur mycket Buse älskar att resa iväg och nu är Noah så stor att det skulle vara en fröjd att se hur han upplever allt. Suktar vansinnigt intensivt som ni kan höra.
 • Det pratas om Paris några dagar i maj. Det kan ju vara absolut bästa månaden, förutom möjligtvis april, att åka tillbaka till staden jag förälskat mig i.
 • D r ö m m e n. Igen. Jag vill spendera så mycket tid det går där. Min själ behöver det där huset samt fiske, skog, tystnad och seg internetuppkoppling. Jag vill grilla och gå barfota och kanske blir det en såndär maj när Buse och mannen tar årets första dopp i sjön trots att det säkert är alldeles för kallt.

Och bara genom att skriva ner det så ser jag HUR MYCKET det finns att längta efter och vara glad för bara de närmaste två och en halv månaderna. Redan nu! Så lätt att bli blind för det annars, att bara tuffa på. Men där är den;

en lista att vara tacksam över.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att lista sånt jag ser fram emot.

 1. Men åh vilka bra listor! Häften av det du längtar till är Copy-Paste för mig 🙂 Hoppas du har en härlig dag idag! Kram

 2. Vi har en resa till Grekland inplanerad 30/5 och jag har börjat längta lite redan. Åhhh.

  Jag vinner aldrig tävlingar och är oftast helt okej med det men den där country dreams-tävlingen grämer mig lite fortfarande. Det hade verkligen varit sååååå kul att få vara med om den. Både att bli stylad och fotad men främst att träffa dig… Hoppas att ni får en toppendag och jag ser fram emot att få se resultatet. 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *