Att ha posters till barnrummet.

 

När det kommer till posters i barnrum så får de gärna inte kosta skjortan tycker jag.

Jag har ju tavlorna från Prag som är lite dyrare, och några print från en svensk kille som ni vet, och de är såna som alltid kommer vara kvar och liksom växa med barnet. Men när det kommer till gulligare prints, såna som kanske passar nu men inte om två år, letar jag gärna prisvärda alternativ som fortfarande ser schyssta ut och går att kombinera med varann och byta ut efter behov.

Samma sak om man vill göra en tavelvägg i vardagsrummet eller hallen; det är lätt att vilja byta ut några motiv då och då – och då får de gärna inte ha kostat en förmögenhet.

 

 

Några som har mängder av prisvärda prints för alla tänkbara rum och säsonger är Desenio! Fotokonst, posters, vanliga prints – allt finns i alla möjliga variationer och storlekar. Där inne kan man också hitta ramar till bra pris samt passepartouter och det finns ju inget som lyfter ett enkelt motiv mer än en passepartout om ni frågar mig.

Och i samarbete med Desenio får ni nu 25% rabatt på alla* prints!

(förutom de i kategorin ”Handpicked”)

Koden ni ska ange är avnf25 med små bokstäver och den gäller till och med nu på torsdag den 23:e mars, på samtliga prints utom de som är i kategorin handpicked.

Hela utbudet hittar du HÄR.

 Superläge att vårpimpa hemmet med nya motiv, helt enkelt.

I samarbete med DESENIO

 

3 kommentarer till “Att ha posters till barnrummet.

  1. Har också en viss förkärlek till prints har nog minst 3 stycken i varje rum, helst ska de följa rummets tema som t ex receptmotiv i köket, djurmotiv i barnens rum osv och vara i sobra färger – låter onekligen lite tråkigt men har lite svårt att släppa loss där märker jag 😄 Gillar verkligen de bilder du köpte till pojkarna i Prag och de passar ju som handen i handsken i deras rum vad det gäller både motiv och färger, skulle önska jag hade ett uns av ditt öga när det kommer till färg och form.
    Kram Malin

  2. En liten fråga vad heter den svenska killen so du visade prints från i ett inlägg.Kommer ihåg att dom var himla fina men har glömt hans namn .Tack för inspirerande blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg