Att ha helgen räddad!

 

Nja, lite väl dramatisk titel kanske –

men idag efter att jag varit på Vackra och Tätt Intill för att plocka ut kläder till modellerna, så sprang jag in på Kronan på Verket för att köpa blommor till ett flatlay och passade även på att skaffa fredagsbuketten. Sååå ljuvliga blommor som kommer lyfta hela vardagsrummet mer eller mindre! Älskar.

Om ni undrar vad det är för modeller jag pratar om så ska jag ju alltså föreläsa på en ”tjejkväll” här i Ystad på tisdag, jag ska prata om vårens trender och till det så kommer jag att styla 4 kvinnor i olika ålder och kroppstyp. Ska bli så vansinnigt roligt; ni vet ju att jag blir lycklig av att få vara kreativ och att få ”klä” en person i något som hen nödvändigtvis kanske inte skulle välja själv (och vara med på smink/hår) är en sån sak jag verkligen går igång på. För er som kanske inte kommer på tisdag (ganska många av er skulle jag tro, ha!) så ska jag försöka ta lite före-efter-bilder, kanske är kul för er också att se.

Men nu tar vi kväll, med viltskavsgryta och en tidig helgbukett.

 

3 kommentarer till “Att ha helgen räddad!

  1. Ljuva Ranucklar är alltid sköna att se och ha i sin närhet.
    Emma, jag tycker det låter som en härlig tjejkväll och ser gärna före och efter bilder på Dig och modeller in action❣️
    Sedan blev jag så glad och se Tooka med sina vackra öron och ögon i Det nya Marrakech jobbet, ståtlig Donna 😍. Lika där om Du kommer att dela några in action bilder från vinden med Marrakech.
    Önskar Er ett skönt veckoslut med hopp om vårsol till oss alla.
    Ljusa Kramar från Ninni.

  2. Men åh så kul. Önskar jag bodde närmare så jag kunde komma och lyssna. Ser framemot att se bilder därifrån. Och vilken dröm för modellerna att få bli stylade av dig. Det vore en dröm för mig iallafall. Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg