Att lacka mot vår.

 

Jisses! Hade ni samma härliga väder igår? Det var V Å R med stora bokstäver; ljummet och soligt och vackert. Och vad passar bättre när det börjar nära sig vår än ett inlägg om riktigt våriga nagellack?

Jag plockade fram de pastelligaste, varmaste, mest våriga lack jag hade här hemma.

Kanske hittar du en ny favorit?

 

 

Finaste färgskalan på våren är olika nyanser av rosa, pastelltoner och korall tycker jag.

Från Treat älskar jag Popsicle och Cherry Blossom – det första är ett lite gladare lack i ungefär samma färg som en svalkande frozen margarita och det andra är balett-pudrigt och rosa.

 

 

Vill man hålla sig på den lite starkare/gladare färgskalan är Popsicle från Treat, Kunzit från Idun och Hortensia från mavala ganska nära varann i färg; de pendlar bara från lite mer korallröd till mer rosa i tonen.

 

 

Det där grå-blå-lila lacket är SÅ SNYGGT på, Cortina heter det och kommer från Mavala. Man kan ju våga lite udda färger ibland också.

Och det var en parad av våriga lack det!

(Jag är ledsen om texten verkar lite märklig, men jag åkte på feber igår kväll och har fortfarande temp så hjärnan fungerar liksom inte riktigt som den ska – jag skriver fel ord och trycker på fel tangent och sådär ni vet. Hoppas VERKLIGEN jag kurerar mig under dagen för jag har alldeles för mycket att göra).

Hoppas ni fick lite vårkänslor nu om inget annat.

 

6 kommentarer till “Att lacka mot vår.

  1. Vilka härliga lack! Blir sugen på alla, precis i de härliga våriga pasteller som jag gillar. Krya på dig fina du. Kram Annika

  2. Haha, nu spontanshoppade jag tre nagellack från Treat. har aldrig provat det märket förr.

  3. Fina lack allihopa men spontant vill jag bara säga VILA för sjutton om du har feber 😆 Trevlig helg/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg