Att visa miljö nummer två.

 

Miljö nummer två för Marrakech Design? Det blev den här.

Vår råvind!

Och jag hade tur med vädret; solen sken och gjorde det möjligt att använda naturligt ljus (vilket jag alltid gör, är inte riktigt sams med blixtar och studiobelysning) och såhär såg alltså vinden ut innan jag satte igång. Bordet som skulle bli kommod hade jag ställt fram för att hitta en bra placering, men plattorna var ännu i sina kartonger och det fattades en del för att kunna få fram känslan.

 

 

Såhär såg det ut när jag lämnade!

Som ni ser ligger plattorna rakt på golvet, kan ju inte lägga dom på riktigt. Eftersom bilden ska bli en helsidesannons så tog jag inga liggande bilder när jag tog de ”riktiga”, den här är bara för att ni ska få en uppfattning om kulissen.

Ska vi se hur det växte fram?

 

 

På bild 1 är plattorna på plats! Det tar lite tid att lägga ut så som man hade tänkt sig för att sen kolla i kameran och justera om lite. La det ganska brett från början eftersom jag ville kunna flytta mittfokus efter ljuset, och ändrade sen efter behov så att det blev smalare på sidorna och mer yta ”framför” om ni förstår vad jag menar.

På bild 2 är en kruka med körsbärsträdet utplacerat, vasken är på – men det fattas en sak – – > som kommer på bild 3. Spegeln!

Och på bild fyra kan ni se ungefär hur mycket av hela kulissen som faktiskt används i en bild när det väl är dags. Därför är det inte så viktigt vad som händer ”utanför” ramen, att golvet ligger utan jämnt avslut eller att resten av vinden fortfarande är en kal och tom råvind. Det syns ju ändå inte.

Och det var den andra miljön, det. Tack för allt ert fina pepp och er uppmuntring;

ni är så himla, himla fina.

 

6 kommentarer till “Att visa miljö nummer två.

  1. Du makalösa kvinna!! Så himla duktig du är <3 Du är ju precis så som man själv skulle vilja vara. Vacker, smart, kreativ, en bra mamma och fru, duktig på allt du tar dig för, social….ja listan kan bli hur lång som helst!! Jag säger bara WOW!!! Kram Annika

    1. Alltså fina du <3 Men jag LOVAR att jag är inte allt det där på en gång så jämför inte så <3 Nån supermamma är jag verkligen inte, nog inte särskilt lätt att vara gift med heller, social är jag i perioder men långt ifrån alltid och smart kan diskuteras ha ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg