Att ta en tur till änderna igen.

 

Tänk att det kan vara sån fest att mata änder?

Vackra, runda små varelser som vaggar runt och kommer nära och ibland tar maten direkt ur händerna på ivriga pojkar. Det är väl det faktum att de är djur som är tjusningen antar jag; alla djur är högt älskade hos de där två och ju närmare man kan komma desto bättre.

Vädret börjar slå om här nere i Skåne och det är nog dags att börja kolla på vårkläder till pojkarna. Buse har redan vårjackan klar men behöver skor, och Noah behöver både skor och jacka eftersom han växer ur skor snabbare än man hinner packa upp dom känns det som. Resten av kläderna fungerar ju utmärkt tills det blir sommar-varmt, men just ytterkläder och sånt är det dags att se över även om det än så länge är såntdär förrädiskt väder som kan skifta från plus två grader på förmiddagen till plus tio på eftermiddagen och som gör att man får tänka på avskalbara lager. Och det finns ju SÅ fina vårjackor ute i butikerna nu till små personer, samt solglasögon och tunnare mössor och allt det där andra ni vet.

Men nya vårjackor, alltså! Ännu ett tecken på att det vänt.

 

4 kommentarer till “Att ta en tur till änderna igen.

  1. Underbara bilder, ger mig värme i hjärtat av igenkänning och livsglädjen Dina fina pojkar speglar och ger ❣️
    Önskar Er sköna helgdagar.
    Ljusa Kramar Ninni.

  2. Nesten hver helg , når mine barn var små, matet vi ender!
    Veldig populært blandt barn.
    Håper dere får en fin helg!
    Vh.Anne-Mari

  3. Tar meer än gärna emot tips (om du har) på snygga vårjackor till vuxen, som funkar att vara ute med barnen och leka/cykla osv utan att man fryser röven av sig eller smutsar ner sig på nolltid och ändå är lite fina sådär.. Låter som jag leker lika vilt som mina barn nu, men du kanske hajjar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg