Att ha varit på inspirationskväll!

 

Igår träffades vi hemma hos Banditen, hon och jag, för att göra oss klara för den där inspirationskvällen!

Jag skulle ju föreläsa, men annars var vi där som alla andra för att få se modevisning, lyssna på föredrag och kika runt bland alla utställare. Det var många butiker från Ystad som var med och arrangerade, och jag tycker det är bra att de försöker hålla handeln levande inne i stadskärnan genom att liksom flyta in i varandra och hjälpas åt.

 

 

Banditen fick lockigt hår och jag var färdigklädd!

Viss andan-i-halsen igår men vi hann.

 

 

Väl på plats sprangs det runt och förbereddes inför att dörrarna skulle öppnas.

Jag hade hoppats kunnat fota lite före/efter backstage men det var så tight om tid mellan ombytena så jag bestämde mig för att det var bäst att låta bli så tjejerna kunde modella ostört.

 

 

Så vi minglade runt lite bland arrangörerna istället!

Där står Rebecka (som gör mina naglar och dessutom jobbar på Tätt Intill) och där är blommor från Malvas. Och så blev jag kanske med ny bil? Det finns vissa saker jag saknar med min nuvarande, så jag ska åka in och testköra lite olika modeller nästa vecka. Så får vi se.

 

 

Det började fyllas på…

 

 

… Och efter pausen var det min tur!

Jag hade två delar i föredraget; en del om vårens trender (vad som kommer och vad jag gillar) …

 

 

… Och en del där jag gav lite konkreta tips på saker man kan göra med sin outfit för att förstärka/förlänga/förkorta/förstora/förminska och så vidare, och sånt man kan tänka på för att ge helheten ett helt annat uttryck.

Jag tror att det gick bra?

 

 

Så det var en kväll med modevisningar och kvinnor och mycket skratt bland publiken!

Och jag kom hem, ännu speedad av scenadrenalin, och började skissa i huvudet på nästa föreläsning som är i maj men på ett HELT annat tema och som jag ännu försöker hitta en väg igenom som känns jag.

Och det var min tisdagskväll det.  Hade ni det bra, ni också?

 

Rekommenderade inlägg

14 thoughts on “Att ha varit på inspirationskväll!

 1. Skulle du inte kunna göra ett blogginlägg om det du föreläste om? Tänkte på det där om tips på förändra/förminska/förlänga/förbättra osv?

 2. Verkligen bra att det görs sånt här i mindre orter, och det så ju superhärligt ut.

  Önskar jag vart där och kunde få ta del av dina tips! Är det några tips du skulle kunna tänka dig att ge smakprov på i någon vlogg någon gång? Jag förstår att du inte vill ge allt, då det är en föreläsning du gör som du säkert vill kunna få betalt för, men något litet kanske?

  Jag snappade upp ditt tips om att ha en liten scarf knyten i halsen till en vit skjorta, men har ännu inte hittat den perfekta storleken på scraf dock. Den jag har nu ser jag ut som min gammelfarmor i om jag försöker knyta hahaha.

 3. Hej Emma, har följt din blogg ett tag och är så sugen på att lägga in Marrakechgolv i mitt kök. (bor i lägenhet) Jag har det redan i badrummet och då lade jag in golvvärme. Läste under nåt av dina inlägg att du inte lagt in golvvärme i köket på ert förra hus och jag undrar hur ni tyckte det funkade. Ångade ni det eller fungerade det bra? Jag vill helst slippa…;-)

 4. Är så imponerad av din drivkraft och ditt go!! Är alltid så härligt att läsa dina inlägg 🙏🏻❤
  Ser också gärna en vlogg som några önskade ovan såg jag! 😘

  Hoppas du har en fin dag!
  Kram,
  Anneli

 5. Jag hade velat vara där i Ystad hos Er igår kväll.
  Så bra att hjälpas åt att hålla ett bygd/samhälle/stad levande med gemensamma evenemang.
  Du var fab i dina byxor och den blusen till… Du inspirerar Emma❣️
  Ljusa Kramar från Ninni.

  1. Det blir ju lite taskigt mot arrangörerna tänker jag, de får ju in folk på såna här saker genom att föredrags hålls bland annat :S Och skulle vi som föreläser ha allt ute på våra kanaler redan så blir dragningen såklart inte samma. Men tips och trix kommer i blogginlägg!

 6. Oh något sådant skulle jag så innerligt vilja gå på!! Hur kan man få möjligheten att få uppleva det??? Tänkte till nästa gång??
  Vill även tillägga att när du dricker din ingefära dricka på morgonen så ta pressad citron oxå och det räcker med en halv om den är stor. Har små barn som alltid eller iallafall väldigt ofta är sjuka men peppar peppar har hållit mig borta från förkylningar och det är tack vare riven ingefära med pressad citron varje morgon. Tack Emma för att du förgyller min vardag varje dag <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *