Att servera Street Food hemma.

 

Santa Maria var ju de som tog in Tex-Mex:en till Sverige, och få saker har väl blivit så synonymt med fredagskväll i många hem som just tacos. Men det finns ju sex andra dagar i veckan och jag tror att de har lyckats fylla många av dessa med sitt nya Street Food-koncept; mängder av goda recept från alla världens hörn och med en sak gemensamt – enkelheten.

Precis lika enkelt som det är att göra deras tacos är det nu att laga Street Food.

 

 

Principen är densamma;

kryddor och tillhör finns i din vanliga matbutik och så adderar du bara råvarorna.

Jag fick laga Smoky Pepper Burgers med picklade grönsaker och Chipotle-dressing och ni må tro att det var gott! Köttfärs blandades med kryddor och formades till hamburgare och stektes och serverades sedan med bröd, sallad, tomat, picklade grönsaker och Chipotle-dressingen. Och ost. För det är ju aldrig fel med ost.

 

 

De här S L U K A D E S här hemma, till pojkarna bytte jag bara dressingen till något mildare och skippade de picklade grönsakerna och så hade vi en rätt som funkade för precis hela familjen.

Receptet till Smoky Pepper Burgers hittar du HÄR, och fler recept från deras Street Food hittar du HÄR.

Nu är många vardagskvällar räddade.

I samarbete med SANTA MARIA

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg