Att ha haft en lugn söndag.

 

Igår bytte vi ut EspressoHouse-fikan mot en lite mer uppdaterad variant; Olof Viktors!

Världens bästa ställe att åka till om ni är i krokarna, deras morotskaka är att dö för till exempel. Tyvärr öppnar inte själva caféet förrän klockan elva men själva bageriet öppnar tidigt och det går precis lika bra att åka dit och handla sitt frukostbröd och sina kakor och sen ta med sig hem, så det gjorde vi igår.

 

 

Där inne doftar det himmelrike och bröden trängs på hyllorna, och man kan köpa müsli och skorpor och närproducerad ost och allt annat man kan tänkas behöva om man vill lyxa till det. Och så morotskakan såklart, och kolatrianglar och livets kanelbullar. Det är alltid svårt att välja.

 

 

Någon var mycket pussig, och då får man ju passa på.

 

 

Och så kom vi hem med ett stycke ljust surdegsbröd som vi åt med stinkande dansk ost (även Noahs favorit, Buse tar gärna en inte fullt så stinkande version), korv och smör vid köksbordet. Sån frukost man vill sitta länge vid ni vet.

Och idag ska jag påbörja en ny fotokampanj åt ett företag, få håret klippt hos bästa Emelie och även klämma in en massage för att hålla ryggen i schack. Jag försöker gå regelbundet nu, tätare när jag känner att det börjar gå åt skogen, och det har faktiskt hjälpt otroligt mycket för slirande diskar och värkande ryggslut. Allt som funkar för att hålla ryggskotten stången är tillåtet.

Så hej veckostart!

Nu kör vi.

 

4 kommentarer till “Att ha haft en lugn söndag.

  1. Älskar müslin. Rätt så pricy, men gud så god den är. Köper en jätteburk varje sommar som tar slut på, hmm alldeles för fort. Lycko dig som bor så nära!

  2. Du som alltid är så snygg i håret,kan du inte göra ett inlägg om hur du fixar håret både lockigt och platt,produkter osv.
    Jag har samma längd på mitt men får aldrig till det 😉 ha en fin kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg