Att ha gjort sista syran!

 

I förra veckan var det demo-dag på Parelle, vilket innebär att det kom en representant från Dr Gross och gjorde behandlingar hela dagen och promotade produkter och sådär, och så var behandlingarna kraftigt reducerade. Egentligen var det väl bara för “nya” kunder som inte provat på sen tidigare, men eftersom jag och Nicole är där så mycket så fick vi anmäla oss ändå.

 

 

Nicole testade deras Retinol Peel-behandling och jag var SÅ SUGEN, särskilt efter att tjejen från Dr Gross sa att jag med min typ av hud skulle älska den (hyperpigmenteringar är den tokbra på tydligen) men eftersom man kan fjälla mer synligt av den här efter tre dagar och under en vecka liksom “ömsa skinn” så vågade jag inte ta den just då eftersom jag hade min AW på lördagen och helst inte ville komma med ormfejs när jag skulle möta folk för första gången på evigheter, så jag fick den “vanliga” syran istället. Kanske sista innan sommaren? Blev ju min femte.

 

 

Charlotta var där, såklart.

 

 

Och här får Nicole min favoritmask efter behandlingen!

Dr Gross Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask. Det är en fuktmask man blandar ihop av två påsar och smetar på, och så blir den som tjockt gummi på huden – redo att bara lyfta av sen. Underbar, huden blir så återfuktad.

Så det blev inget retinol för mig, men det står näst på listan. Måste testa skillnaden mot syran! Lite kraftigare behandling tydligen, så det låter ju lovande, ska bara göra den när jag kan undvika solen ett tag efter och nu vet vi ju ännu inte NÄR vi ska åka på semester så det får väl bli klart först.

Men nu; onsdag! Som ska spenderas med att fota stege, åka på lunch i Lund och skruva upp en skylt på grinden inför foto. Crazy times just nu, men jag älskar det.

Snart nog kommer ett lugnare tempo.

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Att ha gjort sista syran!

  1. Inspirerande med syrabehandlingarna. Blir sugen! Undrar hur nära inpå sommaren man vågar göra en sådan … Kör du spf 50 på dagcremen? En annan fråga: jag har nyss bokat ett Köpenhamnsbesök i juni. Vi ska bo på det hotell du tipsat om – Axel Guldsmeden. Jag undrar om de har bra frukost? Är det värt att äta där? /B

    1. Frukosten där är superb om man gillar lite “fräschare” frukost! Syran är inte så farlig, det är bara en vecka efter som man inte ska sätta sig och rå-sola – annars går det fint. Jag har spf50 på dagarna nu oavsett väder, men det är för att jag pigmenterad så lätt och har inte med syran att göra :*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *