Att ta en titt i arkivet.

Det känns lite konstigt att skriva ännu;

fredagens händelser ligger fortfarande så tätt inpå och radion här hemma är på med sitt låga sorl hela tiden, vi lyssnar och tar in och följer. Men livet ska gå vidare, måste, och då också skrivandet. Så vi gör det.

Jag tog mig en titt i arkivet för att se vad jag gjorde i april förra året. Ska vi ta en recap av april 2016?

 

  

 

Så såg det ut!

Jag var på Pigalle i Göteborg, vädret var skiftande från sol till ösregn, den stora hallen målades mäklarchic, jag var på Strandbaden i klänning, Banditen hade lugg och jag och Buse åt sushi. Jag var ute i regn, tvättade allt i soffan, gick på Melissa Horn med Nelly och drack en drink med äggvita, var på spa med Jenny och Bandit och hade den mönstrade mattan i vardagsrummet. Pojkarna fick nya badbyxor, badrummet i Drömmen påbörjades och vi hade AW på Savoy och jag hade blivit blond (missade bild på det dock). Det var en riktigt, riktigt rolig månad minns jag – massor av skratt och påhitt med kvinnorna i mitt liv och en fin start på en vår där vi skapade tillfällen att mötas och skratta så många gånger att jag fick frågan hur lever du egentligen? på bloggen. Roligt ville jag svara, men det kan man ju inte.

Idag ska pojkarna till farmor&farfar en liten stund och jag ska riva av lite jobb så att veckan blir mer harmonisk, och så ska jag försöka stilla göra-om-klådan som infunnit sig och som tycker att jag borde göra om sovrummet NU PÅ MOMANGEN. Men jag hinner inte alls nu på momangen, så idag blir det inga färginköp och inget målerikaos skapat – det får vänta någon vecka om det går. Och vi går en kort vecka till mötes som ni vet, och den avslutas på världens bästa sätt med att vi ä n t l i g e n intar Drömmen och städar ut vintern och njuter av den bästa plats jag vet.

April är så välkommen.

 

1 kommentar till “Att ta en titt i arkivet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg