Att styla en tyllkjol.

 

Jag älskar tyllkjolar! Finns få plagg som är så roliga att klä upp eller ner som just såna.

Ni har ju sett mig i en längre modell (här finns de bilderna och den tyllkjolen finns igen på lager här) men nu ville jag testa att klä ner den kortare versionen litegrann. Det är ju jättevackert med en knäkort, fluffig tyllkjol till ett vitt linne och höga klackar eller en vit skjorta knuten vid midjan, men om man inte vill vara så sockersöt kan man ju alltid bära den med en collegetröja.

 

 

Här valde jag att visa en riktigt rolig variant från Maison Scotch i leopardmönster och med MAISON skrivet över bröstet (finns HÄR). En vansinnigt humörhöjande collegetröja om ni frågar mig, och den går ju precis lika bra att kombinera med jeans eller kostymbrallor istället för bara tyllkjol. Ganska rymlig i storlek skulle jag säga.

(Rummet är tyvärr inte mitt utan tillhör Ystad Saltsjöbad).

Och i samarbete med CountryDreams har ni 20% på a l l t till ordinarie pris med koden FRU20 till och med nu på onsdag den tolfte, om ni vill hitta er en tyllkjol till sommarens fester eller har spanat in något annat på deras sida. Hela utbudet hittar ni HÄR.

Nu; ost och kex och söndag.

I samarbete med COUNTRYDREAMS, foto Mikael Roos

 

11 kommentarer till “Att styla en tyllkjol.

  1. Öh, hur gammal är du egentligen? Känns som detta passar bättre på små barn under 10 år, iaf 15! =/

    1. Jag är 36 🙂 Det vore fasligt dyrt med en Catherine Hammel på en tioåring känner jag, ha ha.

      1. Och jag har precis fått hem min puderrosa tylldröm. Ska på bröllop i sommar och ska ha denna på mig. Längtar. Jag är snart 39 år.

  2. Fy vilken tråkig kommentar, den om ålder ! Man ska inte klä sig efter ålder utan hur man är och hur man ser ut, definitivt inte låta sig definieras av sin ålder. Kjolen och du är jättefina, jag har gärna tyllkjol, är förresten född 58

  3. Wom så snygg du är och man kan visst ha en tyllkjol i din ålder och med din snygga figur.jag är själv 62 alltså urgammal och jag blir riktigt sugen på en själv jag skall kolla om jag hittar en svart
    You go girl
    Tack för en trevlig och rolig blogg Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg