Att vara på vakt.

 

Soffans ryggstöd.

Det är platsen nummer ett för hundarna här i Drömmen. Nog mest för att de har fri utsikt över trädgården och den lilla landsvägen när de sitter där, så det är en naturlig plats för spanande. Och spanas, det gör det.

 

 

Ibland kommer någon bil förbi, en person på cykel, grannen och hans hund, en räv (jo, förra vintern strosade där en vacker, frisk räv längs gatan – det var magiskt) och då kan man höra lite gurglande eller flämtande från soffryggen, och sen passerar föremålet förbi och det blir stilla igen. Tills nästa händelse.

Så vi har lite olika intressen här, kan man säga.

Men en sak har vi gemensamt;

kärleken till detta ställe.

 

3 kommentarer till “Att vara på vakt.

  1. Min stora tax når precis upp till balkongdörrens fönster. Så på fredagar och lördagar spanar hon in busshållplatsen en bit bort och talar högt om utifall nån student är lite för glad i hatten. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg