Att ha ett gigantiskt ris på plats.

 

Jo jag sa ju att jag hade skaffat ett gigantiskt påskris från Kronan på Verket också, och här är det!

Det där bordet är ett svårt utrymme annars eftersom det dels är så stort, men också för att takhöjden är helt galen och allt man ställer där blir yttepyttigt på en gång. Men inte det här! De där grenarna ska nog få vara kvar sen också, fast minus strutsfjädrarna då.

 

 

Vet att en del av er om läser är nya, så bordet hittade jag på en gammal gårdsauktion, bänken loppis har jag för mig, vitrinskåpet fyndades på Blocket och den vackra takkronan i trä görs inte längre vad jag förstått? Eller så görs den men typ 30% dyrare än den var på den tiden det begav sig. Ljusstaken är från LoveWarriors, det turkosa ägget från Kronan på Verket och paddeln med fjädrarna, den åt höger, köpte jag faktiskt i Paris. Typisk udda grej jag fastnar för och bestämmer mig för att jag bara m å s t e få hem. Och just det! Bilderna på listen bakom bordet är Hannahs, också från LoveWarriors men nog 3-4 år gamla.

 

 

Idag är det åka-hem-dag vilket jag inte alls är med på. Trots att det snöat och vi varit här sen i fredags är jag inte ett dugg klar utan vill stanna i … tja. Ett halvår eller så? Till september? Men det går ju inte, så det är bara att packa ihop ikväll och vända tillbaka. Det är dock lite, lite lättare att lämna nu eftersom jag vet att det här bara är starten på säsongen – nu ligger ju mängder av helger framför oss när vi kan vara här så fort vi har ledigt och då går det mer an att åka tillbaka till Ystad.

Drömmensäsongen är nu officiellt startad, iallafall.

Älsk på det.

 

2 kommentarer till “Att ha ett gigantiskt ris på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg