Att ha utelivsdrömmar.

Nu startar utesäsongen snart på allvar, och jag har fått äran att samarbeta med Brafab i vår (bland annat ska jag få styla en uteplatsmiljö – förstå hur kul?!).

Men först tänkte jag sätta ihop lite olika inspirationscollage med Brafabs produkter, i tre olika stilar.

 

 

Först; English Rose Garden!

Ni vet; skira, mjuka miljöer med Jane Austen-känsla där man helst vill ha lång kjol och äta små bakelser. Passar ju precis lika bra på en balkong som i en lummig trädgård om ni frågar mig. Inspirationsbilderna till inlägget har jag hittat på Pinterest, och möblerna i collaget med snirkliga former och pastelliga färger heter ODESSA och finns i Brafabs sortiment (här kan man se hela serien). Parasollet heter LINZ.

 

 

Sen; den rustika, gedigna stilen som får en att tänka på gamla trälador, stenmurar och tjocka plädar. Här vill jag ha vinrankor, olivträd, lyktor, linne och ull – gärna ett fårskinn eller två. Hur fint?

Här har jag blandat två möbelserier; BONETE som du kan se här samt ALDORASSA som du kan se här. Parasollet heter COMO.

 

 

Och sist men inte minst; den sköna Hamptons-stilen!

Gärna till en pool eller ett hus vid havet eller ett med trädäck – stolarna är SÅ vansinnigt snygga, och kommer nog ännu mer till sin rätt på ett däck tänker jag. Vackert till citronträd, formklippta växter och klart vatten. Möblerna i den här serien heter RIBBON och finns i lite olika färger (hela serien kan du kika på här). Parasollet är även här COMO men i en annan färg, hängmattan heter ROUEN.

Samtliga Brafabs produkter och möbelserier hittar man hos deras återförsäljare. För att hitta en återförsäljare nära dig, kika HÄR.

Nä, det kan inte bli utesäsong snart nog.

I samarbete med BRAFAB

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ha utelivsdrömmar.

  1. Åååhh vad jag längtar till utesäsongen! Snart så!
    Vi ska bara få fasaden på tillbyggnaden putsad OCH bygga trädäck också, men sen så, hahaha.. 😉 ♥

  2. Gud så fint! Jag kan inte välja mellan de olika stilarna. Vill ha alla och tänker att jag får skaffa en tillräckligt stor trädgård så jag kan ha olika uteplatser haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *