Att inte se riktigt vad som är vad.

 

Haggis på en fårfäll.

Hur förvirrande?

Jag kan omöjligt se vad som är vad, bara det uppvikta örat som skvallrar om att huvudet borde befinna sig där, nånstans, men jag kan inte få till konturerna. Buse har själv stått några gånger och tittat på de långhåriga fårfällarna när de legat själva på golvet och frågat Mamma? Är de där gjorda av Haggisar? och jag har svalt skrattet och svarat nej nej och försökt förklara. Och så har han tittat på sin lilla stol i kortklippt gotlandsfår och sen tittat på Olle (mammas Lagotto) och sen frågat mormor Är den stolen gjord av Olle? och där är inte heller så svårt att förstå tankebanorna. De ser ju likadana ut; Haggis och det långhåriga fåret, Olle och det kortklippta.

Idag har jag fått en efterlängtad ansiktsbehandling, börjat sortera lite packning, beställt en UV-dräkt och lite shorts till Noah och hämtat ut Buses pass som äntligen blivit färdigt.

Nu är det bara 9 dagar kvar, vänner.

Sen är det s e m e s t e r.

 

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “Att inte se riktigt vad som är vad.

 1. Hej nej det var verkligen inte lätt att se konturerna där inte.. Har en liten fråga, hur gör ni med bussen och barnstolar när ni åker från flygplatsen till hotellet? Hälsningar Emma

  1. Vi åker inte buss 🙂 Alla hotell har ju servicen att de kan komma och hämta upp, mycket smidigare tycker jag för då slipper man stanna på en himla massa ställen och framförallt kan man be om bilbarnstolar anpassade efter ålder. Tror att det skiljer ca 250 kr på hotellets transfer och om man skulle ta en transferbuss (nu har vi bara bokat flygstolarna via Ving ju och hotellet separat som vi brukar göra, men man kan fortfarande få deras transfer om man vill tror jag sålänge det är ett hotell i deras kedja).

 2. Reste ni utomlands någon gång med barn som var under ett år? Skulle isf vilja läsa dina inlägg om det 🙂
  Vi ska till Mallis i sep, å då är vår son 9 månader. Första gången vi reser med barn 🙂

  1. Javisst! Buse var nog 6 eller 7 månader första gången vi åkte utomlands. Inte skrivit något specifikt om det tror jag, det är ju egentligen som att vara hemma fast lite varmare. Ta med det uppenbara: solskydd, blöjor, barnmat (om ni vill, finns ju att köpa på plats), solhatt, alvedon/ipren etc. Och så något att roa barnet med på flygplanet som hen tycker är roligt 🙂 Här finns lite inlägg från Turkiet: https://attvaranagonsfru.elsasentourage.se/2012/05/

 3. Härliga kommentarer av Buse! 🙂 Men jag förstår hans undran. Det är verkligen svårt att se vad som är fäll och vad som är Haggis!!!
  På tal om semester… Har du sett Tribords andningsmask “Easybreath”? Den skall vara helt suverän enligt en kollega som skickat efter en mask till sig själv och 6-åringen inför en semester. Masken hade gjort succé hos 6-åringen (och även hos andra barn – de ville knappt gå tillbaka till cyklop efter att ha testat masken)! Om inte nu, så kanske till sommarens lata dagar vid Drömmen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *