Att fylla 2 år idag!

 

Idag fyller han alltså 2 år.

Noah.

Han som kom med segerhuva, ilsken över att bli väckt, och tog oss med storm. Denna gladlynta lilla person som ingenting berör – han som går genom livet bestämt och utan reflektion. Han som mest är lycklig bara, nöjd, men som kan explodera på tvååringars vis om det inte riktigt går som han hade tänkt sig men som sekunden efter har glömt allt i vilket fall och återgår till att vara nöjd och oberörd.

 

 

Han som älskar mat och vars första tvåordsmening var mera glass! och som säger klaaaam! med utsträckta armar och ber om att få bli kramad. Han som delar ut pussar med knivskarp rättvisa; alla ska ha lika många, och som klär av sig själv på morgonen och står naken i spjälsängen när han ska bli hämtad. Han som avskyr att vara utan strumpor, som älskar sin storebror och som bossar runt honom på sitt rum – när man tittar in sitter Leo i gångvagnen efter raka direktiv från Noah, och så skjuter Noah på med ett förnöjt leende.

Han, som jag som jag sagt så många gånger att jag bara VET kommer få ett teflonliv – han som kommer låta allting rinna av som vatten och rycka på axlarna och bege sig vidare. Han som inte grubblar för djupt eller känner för mycket, han som bara ä r på ett sätt jag själv kan avundas. Stark, lugn, levande.

Idag är han två år.

Grattis, min älskade lilla stjärna.

 

17 kommentarer till “Att fylla 2 år idag!

 1. Stort grattis på födelsedagen Noah! Det är
  så underbart att läsa när du skriver om dina pojkar ❤️ jag sitter i soffan med min snart 7månaders tjej och känner mig fortfarande lite yrvaken i min mammaroll, men så kommer det nog alltid kännas på ett sätt med första barnet tänker jag 😊

  1. Gud ja, det går på ett sätt aldrig över. Man blir bara bättre på att förhålla sig till det ❤️ Men jag lovar att om 4-5 månader kommer du märka en enorm skillnad.

 2. Grattis Noah och grattis till er, som fått ha honom i 2 år!
  Det är något visst med lillebroren, jag känner igen mig så mycket i det du skriver, när det kommer till hur vår lillebror hemma hos oss är och fungerar.
  De där som föddes med planerat snitt, fick en lugnare start i livet. Åh! Stor kram ♥

 3. Du är verkligen så otroligt begåvad med ord. Vilken fantastisk kärleksförklaring. <3 Grattis på födelsedagen Noah!

 4. Grattis Noah! Så fint skrivet.
  Jag och min man firar också två små ”tvååringar” idag på vårt egna lilla sätt. Våra tvillingar är nämligen inte två år idag men vi vet på dagen att det var två år sedan som de blev till eftersom vi gjorde IVF just precis då. En väldigt speciell och fin känsla att veta att de funnits i den här världen i exakt två år, även om bara jag och min man hade fått ”träffa dem” innan de föddes. 🙂

 5. Vilken gullig busig unge haha 🙂 när man var två var livet jäkligt kul och spännande senare blev allt mycket mer komplicerat Det kallas att bli vuxen och vi krånglar till det mesta i onödan, vi borde lära mer av barnen 🙂

  Ha en kanon lång helg!

  LOVE Maria på Inredningsvis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg