Att ha lite nytt till vardagsrummet.

 

När jag var på House of Palladium i Lund sist fick jag även plocka med mig någon favorit hem, och OM jag hittade något fint!

Ser ni de stora, fluffiga, grå kuddarna i soffan? De två fastnade jag för på en gång, det är så skönt med mjuka kuddar mot ryggen när man sitter (jag älskar soffor man liksom sjunker in i) och passade perfekt med de andra färgerna så de tog jag med mig. Allt mitt förberedande för att göra om sovrummet har dessutom spillt av sig lite på vardagsrummet, så jag vill göra samma listförändring här inne – men det får bli sen. Först ska killarna ha tid att komma och börja med sovrummet innan jag ens kan börja fundera på vardagsrummet.

 

 

Där ser ni kudden lite närmre.

Kudden med text är en gammal som nog inte görs längre? Madrassen i soffan är från Ellos och adderar lite extra fluff bara för att.

 

 

Och den här postern då?!

Dör.

Det är ett print av Tove Frank som jag tvärnitade framför i butiken. ÄLSKAR färgerna i den! Mjuka och tilltalande, och den höjde verkligen hela rummet. Nu vill jag ha såna på varje vägg känns det som, ska köpa mig en till att hänga på väggen bredvid kakelugnen.

 

 

Postern finns i lite olika utföranden (HÄR) och kudden som är en nyhet från Tine K hittar man längst ner HÄR.

Postern ser lite mer urblekt ut på bilderna i shoppen men är i verkliga livet mer som på mina bilder.

 

 

Och så vardagsrummet i kvällssol!

Nu ska jag bege mig ut i köket och förbereda lite. Det är ju någon som fyller år imorgon! Hur det nu gick till. Hänger inte alls med i tidens hastighet ibland, och mina pojkars födelsedagar är en påminnelse om detta varje år.

Ha en fin onsdag, allihop.

Sponsrad produkt HOUSE OF PALLADIUM

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha lite nytt till vardagsrummet.

  1. Så fint du har det, har köpt samma poster men är inte riktigt överens med mig själv om hur att hänga dem. Har du satt clips på väggen och sedan bara klämt fast dem?
    Hälsningar
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.