Att låta Buse blogga.

Det här blogginlägget har Buse gjort. Det är han som har bestämt exakt vad som ska fotas (han har bossar runt mig rejält må ni veta, en blivande producent det där) och hur bilderna ska redigeras/bildbehandlas och han som kommer berätta vad som ska stå under varje bild. Jag har bara skrivit ner åt honom, ordagrant.

 

 

Skomänniskan! En skomänniska ser ni.

Det är en människa som inte har någon mage eller fötter, bara glasögon och skor. 

 

 

Det här ni ser är poolen, och det som är bredvid poolen är en säng och en fåtölj. Här är vi på semestern. Och det var allt. 

 

 

Det ni ser är när pappa sover. Han vilar utomhus och är trött. Han har ätit mycket och vilat mycket, och då blir man trött. 

Stenarna har jag hittat i vattnet och de är blåa. Jag har plockat upp dom själv. Det är roligt att plocka stenar här på semestern.

 

 

Jag blundar för att solen är så varm, och jag är i poolen vid poolkanten. Det känns ganska bra men solen är som het lava som i Jake och piraterna så därför är det skönt att bada. Kallt vatten är som is. Det blir bra.

 

 

Jag är så blå på min morgonrock. 

När jag blir stor ska jag bli Ash i Pokemon. 

 

 

Här är jag på solstolen och solar. Och det känns ganska varmt. Det lilla orangea ni ser är mina badbyxor från den andra bilden när jag badar. Vi har en egen pool att bada i och egna solstolar och här är halva sidan men det är iallafall inte poolen.

 

 

Jag har blivit grå och förstenad fast vi bara har målat det så. Jag funderar på vad jag ska bli.

 

 

Jag är i poolen och det är den bilden som jag badar, och solstolsbilden är innan jag skulle klä av mig liksom. 

 

 

Jag är fortfarande i vattnet och nu hittade jag en svan. Den är fin och gosig, det ser ni för jag har kinden på.

 

 

Jag är vid poolkanten bredvid den bilden jag är vid poolkanten men nu är jag vid fåtöljen. Ps jag har hajfenan. 

Hejdå allihopa som har läst det här. 

/Leo

 

Rekommenderade inlägg

56 kommentarer till “Att låta Buse blogga.

 1. Hej Leo! Du ser ut att ha en himla fin semester och vilken fena du är på att blogga! Mycket snygga badbyxor förresten! Mvh, Malin

 2. Det ser ut som att ni har det jättebra Leo, jag längtar också efter sol som är het som lava och svalkande bad. Ta med svanen hem så badar vi med den på stranden här hemma i sommar. Saknar dig!
  Puss!
  Nicole

 3. Men alltså! Världens gulligaste charmigaste bloggare?! Hälsa honom att han är bäst!

 4. Åh, underbart inlägg från dig, Buse!
  Det fick mig att le jättemycket när jag ligger här i soffan med nervsmärtor i benet.
  Ha en fortsatt skön semester!

 5. Yes!!! Underbart inlägg av Buse! Det där gjorde han bra det. 😉
  Hälsa honom det så mycket. Vi vill gärna se mer från honom! Kram

 6. Hej Leo! Vad kul att se att ni har det bra på semestern, särskilt med sol het som lava. Jag bor i Kalmar och här blåser det jättemycket idag. Min dotter är 5 år och hon berättade att det har varit sandstormar idag på förskolan. Jag gillade verkligen stenarna som du hade hittat. Hälsa lillebror och ha det så kul!

 7. Hej Leo! Jag blir såååå avundssjuk på dig som har en så skön semester och så snygga badbyxor och den coola hajfenan! Men vet du, idag har det varit pyttelite varmt och solen skiner så om man blundade så kändes det nästan som semester en liten stund. Ha det så kul på resten av semestern!

 8. Härligt! Nyligen tittade vi på en hög bilder som barnen fotat när de var små, antagligen i Buses ålder. Helt fascinerande att se vad de ”såg” och valde att fota. Tyckte de även själva, de är numera tonåringar…

 9. Buse, det var det bästa blogginlägg jag läst på länge!
  För att inte tala om bilderna👌🏻

  Jag är verkligen nyfiken på vad du ska bli när du blir stor 😻

 10. Hej dig Buse, så duktig du är. Mitt smeknamn är Busan, nästan samma. Tack för goa skratt du bjöd mig på med ditt inlägg 🙂

 11. Bäste Leo, gullige unge, tyckte mycket om att läsa vad du tänker på och gör på semestern med familjen. Njut du av allting. Du är jättebra på att blogga, redigera, och framför allt bestämma vad för foton ska med. Hälsningar från England.

 12. Jag som arbetat som lågstadielärare i 20 års tid blir helt salig av att läsa vad du gjort tillsammans med ditt barn. Alltså hjälpt honom att pränta ner ett budskap. Så toppen toppen. Tänk, det där vill han så småningom försöka läsa själv. Vilken motivation till att vilja mer. Både att skriva och att tyda de första orden! Den bästa skriv och läsutvecklingsgrunden du bara kan ge!!

 13. Så fina bilder och fint du skrivit Buse!!😍
  Ni ser ut att ha det alldeles fantastiskt härligt på er resa❤️Mina barn, Ebba & Sixten har också blå hajfenor men nu funderar Sixten på om han vill ha en svart fena också för den kanske är ännu coolare och lite ’farligare’? Vad tror du om det? Kramar till dig och hela familjen💙

 14. Hej Leo😊 Vilken fantastisk liten bloggare du är, helt underbara bilder och texter, precis som du! Hoppas du får en fortsatt underbar semester😎

 15. Vad duktig du är Leo! Ett riktigt toppeninlägg med fina bilder & härliga tankar & text!

  Ha en fortsatt fin semester,hoppas på fler inlägg från dig i framtiden!

 16. Älskade unge! ❤️ Tusen tack för att du ville berätta och visa hur ni har det på semestern Leo! Kram

 17. Hej Leo!
  Tack för superhäftigt blogginlägg! Jag gillar din skomänniska skarpt! 😀
  Ha det bra på resten av semestern.
  Hälsningar Astrid

 18. Men Leo,

  Det här var det bästa inlägget någonsin. Du är en stjärna! PS. Ta en bild på mamma också när hon sover med pappas hjälp, ha ha.

 19. Hej Leo! Du vet inte vem jag är men har följt dig via din mammas blogg i flera år. Du verkar så underbart fin! Jag sitter på tunnelbanan i sthlm på väg hem från jobbet och ler för mig själv. Kändes lite som att få ett långt vykort. Hoppas ni går en underbar tid! Kram

 20. Åh så fint och bra bloggat Leo! Helt underbara bilder och vilken härlig semester ni ser ut att ha! Bada, ät mycket glass och busa på med mamma, pappa o lillebror! Bor i Norrbotten här har vi lite snö kvar… hade så gärna badat i poolen istället med mina 2 små pojkar som är 8 månaders bebis och 4 år! Kram 😊

 21. Vilket fint inlägg. Vad roligt att se vad du gör på semestern Leo! Ni ser ut att ha de jättebra! Lite avundsjuk blir man allt! 🙂 Ha det fint! 🙂

 22. Hejja Leo, vilken superbloggare du är! 😊👍 Så bra du beskriver semestern, jag förstår att ni har det jättebra, även om pappa har ätit lite för mycket. 😊 Jag hoppas att du vill blogga fler gånger. Kram på dig! ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *