Att vara semesterklädd!

 

Jag passade även på att fotografera lite kläder åt Country Dreams när vi var borta; valde ut lite semesterfavoriter i olika stilar som jag hoppas ni kan hitta lite inspiration i om ni är på väg att resa eller bara längtar efter varmare väder.

Ska vi kika?

Först en vit, fräsch kavaj och ett par riktigt snygga sandaler (sandalerna köpte jag dock). Det är ju så galet snyggt med vitt tycker jag och även om det kanske inte alltid är helt lätt att bära vitt från topp till tå, så kan det ju funka på speciella tillfällen (eller om man inte har barn *hrm*) – annars är ju kavajen grym att ha till jeans också. En riktig sommarfavorit i garderoben alltså; en vit kavaj att matcha antingen med ett par vidare brallor och sandaler för en mer relaxed look eller till jeans och klackar om man vill strama upp det lite.

 

 

Jag rullar nästan alltid upp ärmarna på mina kavajer som ni kanske sett.

Dels för att de sällan passar perfekt i längden på just ärmarna om man inte tar sin kavaj till en skräddare, men också för att det gör det lite mer avslappnat och inte så stiff på nåt vis.

Kavajen, som är liksom stretchig och lyxigt tjock i tyget, finns HÄR. Sandalerna med ett dekorativt löv över foten hittar man HÄR.

(Båda var normala i storleken, möjligtvis var kavajen aningen rymlig).

 

 

En strandväska!

Herregud vad det är bra med en rejäl strandväska som sväljer allt en tvåbarnsfamilj kan tänkas behöva ha med sig till en strand. Här får du utan problem plats med 4 handdukar, två pocketböcker, cyklop, kamera, torra badkläder, vattenflaskor och en helsikes massa sten.

Väskan är från Lexington och finns HÄR.

 

 

En maxiklänning är ett måste i basgarderoben på sommaren tycker jag!

Något böljande, avslappnat, och som framförallt inte sitter åt. Går att ha på dagen med ballerina eller sandaler, eller klä upp på kvällen med klackar och roliga accessoarer.

 

 

Den här är från Pepe Jeans och har en tung och härlig kjol med mycket fladder i, och en fin kant.

Den finns HÄR.

 

 

Ett par RIKTIGT sköna sommarskor?

De här skönheterna från UGGs i pudrigt färg och mjuk sula. Och det bästa? De har en liten flärp med fårludd precis där hälen är, så att hälen ligger mjukt och motverkar skav. Grymma.

De hittar man HÄR.

 

 

Och sist men inte minst; fladderbyxorna!

Åh.

Världens bästa plagg när värmen kommer. Luftiga, fladdriga byxor med mjuk resår och hög midja och som även de går att klä ner med en enklare tröja och sandaler eller göra festligare med klackar och en snygg topp. Den här typen av byxor är ett måste för mig på sommaren; så sköna att resa i (och ändå känna sig klädd) och perfekta att dra på sig till ett linne även om man bara ska ner på stranden.

 

 

Just de här kommer från Morris och printet är bokstäverna M och L i vitt på marinblå botten. De finns HÄR.

Och ja, med koden FRU20 har ni 20%allt till ord pris till och med nu på lördag den trettonde inne hos Country Dreams. Hela utbudet ser ni HÄR.

Vilken stil var er favorit?

 

14 kommentarer till “Att vara semesterklädd!

 1. Vansinnigt snyggt alltihop! Jag gillade de fladdriga byxorna mest av allt 🙂
  Ha en fin dag!

 2. Jag gillar den första outfiten så fräscht med en vit outfit. Men opraktiskt, man vet ju inte hur länge det får vara vitt. Men alla outfitsen är snygga och fladderbyxorna lite extra förstås. Kram Annika

 3. Hej Emma, den vita outfiten skulle jag rakt av vilja bära, så fräscht och med en stil som ger en skön känsla.
  Hur är är byxorna i längd? Jag har sååå långa ben och ”modell längd över havet” 😉.
  Ljusa Kramar från Ninni.
  PS. Hälsa Leo att Hans två inlägg har givit mig så mycket värme i hjärtat, intressant och fint att få läsa det han ser och känner. Så fina bilder att se och reflektera över tillsammans med hans ord. Han är en så fin kille som person och en jättefin storebror och förebild. Roligt att få möta Leo genom hans egna uttryck i två jättefina kreativa inlägg.
  Ge honom en stor varm KRAM 🤗 från mig, Emma.

  1. Jag är ju inte så lång och har platta skor här, men så bär jag dom ju högt i midjan också ❤️ TACK från Buse ❤️

 4. Hej och tack för vääärldens bästa blogg!
  Hur upplever du uggsen i lästen? Jag har nämligen en väldigt bred fot med hög vrist (hej ankfot).

 5. Nu ska jag ställa en fråga som jag funderat över länge men aldrig vågat ställa: Känner du dig inte lite fånig när du poserar på olika offentliga ställen? Du är sjukt snygg och har galet bra smak så detta är absolut ingen kritik utan bara en nyfiken fundering när jag själv tänker mig in i situationen? Tror jag skulle skratta ihjäl mig!? Men det kanske blir vardag? 🙂

  1. Gud jo! Man blir aldrig bekväm! Men om du tänker på det så syns aldrig en människa på mina bilder och det är för att jag alltid ser till att fotas där det inte är folk. Kommer någon slutar vi, jag klarar inte av att ha publik. Så visst är många offentliga ställen, men det är alltid gränder eller platser som det inte finns en själ på nära avstånd 🙂 Det är en del av mitt jobb, hur märkligt det än är, men det går ju att anpassa så att man slipper åskådare. Jag önskar jag var mer som Nelly som skiter högaktningsfullt i om hon fotas mitt på ett torg liksom, men jag klarar helt enkelt inte av det.

   1. Haha!! Nu känns det genast mer bekant!! 😀 Man blir ju fundersam hur en annan tycker allt är sjukligt pinsamt medan andra verkar klarar det hur bra som helst.. Puss på dig!

 6. Mjukt, skönt, icke skrynkligt – viktigt för semesterplagg enligt mig. Så snygg som du i det vita kommer jag aldrig att vara, tyvärr. Jag måste få fråga vem som fotat, det var väl ”bara” familjen med på resan? Gör din man sådana uppdrag?! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg