Att bli varm inifrån.

 

Och så har jag testat Orifarms kosttillskott!

Det finns ju en hel del att välja på; Coldy Hot Drink som man dricker varm och som liksom värmer inifrån (med bland annat vitamin C och zink som som bidrar till immunsystemets normala funktion) samt Coldy sugtablett med 97-98% honung är nog favoriterna här hemma. Buse gillar sugtabletterna mycket och det kan jag förstå; honung lenar ju verkligen, särskilt om man är lite öm i halsen.

Själv är jag nog mest glad för Coldy Hot Drink som är som att dricka té nästan och finns i lite olika smaker (du kan läsa mer här eller fråga på ditt apotek).

 

 

Det är ju ingenting som b o t a r förkylning men produkter som känns sköna och tröstande när man inte är riktigt hundra. Och om ni undrar varför jag har med en kanelbulle på bilden så är det för att jag anser att man absolut bör äta kanelbullar när man är förkyld. Det är bra för själen.

Så det är lite saker som kan hjälpa dig ta dig igenom den här kalla, ruggiga perioden och hjälpa till att värma dig inifrån. Som kanelbullar, en varm dusch, varma yllestrumpor, en god kopp té och en nässpray.

Ibland precis vad man behöver.

I samarbete med ORIFARM

 

Rekommenderade inlägg