Att ha varit på föreläsningskväll.

 

Igår var jag här, på Lorensdals Gård, för att föreläsa på en kväll LC94 i Höllviken anordnat.

De gör tydligen en såshär kväll per år där överskottet går till välgörenhet (i år Barncancerfonden och Love and Hope) och då får man ju ställa upp, liksom. Temat var ”jag lever min dröm” vilket var ett inte allt för lätt ämne att föreläsa kring, men jag fokuserade på hur man antingen kan acceptera eller förändra och hur det inte måste vara SÅ HIMLA STORT jämt att faktiskt leva sitt drömliv. Man måste ju inte springa ett maraton eller bygga upp ett internationellt bolag för att få det så.

200 platser stod och väntade när vi kom in.

 

 

Och började efter hand fyllas på…

 

 

Först ut att föreläsa var Lotta från Fyra Årstider som berättade om sin otroliga resa, kantad av sjukdom vid sidan om framgång. Ett så himla fint föredrag som dröjde sig kvar i varenda en tror jag. Där åt höger är det jag som orerar, men jag var sist. Tror det gick bra.

 

 

Linda, från Lindas Fingermat, kanske ni känner igen från Sveriges Mästerkock. Hon föreläste efter Lotta och berättade om sin bakgrund med rötter i Chile och en stark kärlek till familjen. Sån himla sprudlande kvinna man liksom inte kunde sluta lyssna på.

 

 

Och där är vi alla tre!

Det var en finfin kväll med mycket skratt, och när jag kom hem och hade lyckats varva ner slocknade jag som en stock – det brukar bli så efter att ha laddat upp och sen explodera ut på scen i 45 minuter, det tar en del på hjärnan på något vis.

Idag ska jag fortsätta med mina sista trallrutor, få lunchbesök av Nelly och peppa för en helg i Småland. Tänkte försöka få upp de där pallkragarna i helgen så att pojkarna kan odla jordgubbar – det vore så fint att kunna gå där och plocka på sommarmorgnarna och sätta sig vid bordet med frukostgubbar som barnen fixat.

Så nu, torsdag!

 

4 kommentarer till “Att ha varit på föreläsningskväll.

  1. Det var en supertrevlig helg! Jag kände igen mig i så mycket du pratade om. Och har verkligen tagit till mig orden Acceptans och Förändring. Fr.o.m. Nu ska jag våga lite mer 😉

  2. Vi har smultron, blåbär o björnbär och det är en stor HIT att ha bär hemma, barnen mumsar o äter varje dag på sommaren. Blir lite jordgubbar o lite annat smått o gott i år också. Behöver inte vara mkt, men det är härligt att se barnen glada o de får ju bra mellanmål osv varje dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg