Att få energi av ljuset.

 

Alltså VILKEN skillnad det är med det här vädret!

Med solen och värmen kommer energin på något vis, man väcks ur dvalan. Både lördag och söndag hade vi fantastiskt väder med strålande sol och till och med t-shirt-värme på eftermiddagen och igår målade jag fasaden på hela baksidan på Drömmen innan vi körde tillbaka, och väl hemma la vi den sista trätrallen på altanen inför min styling och sen gick vi vidare till att rensa bort allt ogräs från alla andra plattor, sopa bort gamla löv, tvätta det lilla växthuset och plantera kryddor i några av de mängder av gamla terrakottakrukor jag samlat på mig under året och som tack och lov håller ännu. Tycker det är så vackert med de där vindpinade krukorna som gärna får ha lite mossa på sig och se allmänt medtagna ut – särskilt ihop med rosmarin och andra kryddor.

Trärutorna blev jättebra som grund till utemiljön, ni ska få se snart – ska försöka ut och fota ikväll innan ljuset försvinner helt.

Våren måste väl ändå räknas som kommen nu, inte sant?

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att få energi av ljuset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *