Att drömma sig tillbaka till bättre väder.

 

Tänk, i helgen var det sådär varmt.

Så varmt att jag köpte en bassäng och Buse stod på gräsmattan och blåste för glatta livet i sin iver att kunna svalka sig. Nu är det kyligt i luften och vindarna tar i, men då – då var det vindstilla och gassande och alldeles, alldeles underbart.

 

 

Älskade kille.

Så ranglig i kroppen, så gammal i själen. Han som säger du är min finaste prinsessa till mig och plockar blommor i trädgården som han ger med utsträckt hand. Jag fattar fortfarande inte hur vi lyckades med en så klok, innerlig liten människa.

 

 

Bassängen kom upp!

Inte med hjälp av barnlungor dock, utan en pump. Men ändå.

 

 

Och sen hade dom bassängfest halva kvällen, bröderna. Det är livet den här årstiden, det.

Och idag ska jag på Bloggforum minsann! Och gick upp mitt i natten, eller snarare klockan tre, för att hinna med tåget så jag är ingen nyponros direkt – men det blir två dagar i bloggares sällskap och sen ska jag hem igen imorgon kväll och packa bilen full med plantor och odlingspallar och godsaker för en helg i Småland. Dit kör vi på lördag, Nelly och pojkarna och jag, och stannar till måndag – sen måste pojkarna hem och klippa sig.

Men först är det alltså bloggforum och aningen sömnbrist och drömmen om det varmare vädrets återkomst.

All good.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att drömma sig tillbaka till bättre väder.

  1. Så härligt, med poolbad i värmen!
    Här har det behövts regn men det värsta med kallare väder tycker jag är att jag glömmer att njuta av årstiden. Av det gröna, det blommande, dofterna. Man hamnar ju lätt inomhus på kvällarna när det inte är lockande ljummet ute. Men våra syréner, de försöker jag titta på lite extra varje dag nu, och knäppte också några fina foton med mobilen. Allt för bloggen 🙂

  2. Härliga badbilder! Jag hoppas verkligen att det varma vädret snart är tillbaka igen. De här kalla vindarna är inget kul alls.

  3. Underbara sommarbilder på sönerna! Tänkte bara berätta för dig att du är på en kvarsida i Borås Tidning i en annons för Country Dreams som har öppnat en outlet på Åhaga i Borås (NA-KD quality outlet) Det var en väldigt fin bild på dig! Trevlig Sommar!

  4. Som helstor (snart i v 39) tycker jag det var lite skönt med svalare väder. 😉 Men jag kan hålla med om att det gärna får vara lite varmare än såhär! Hoppas du får trevliga dagar på bloggforum!

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *