Att ha blomsterglädje.

 

Godmorgon vänner!

Hade ni en fin midsommar igår?

Vi hade världens bästa, OCH vi hade tur med vädret. Det var uppehåll och riktigt varmt fram tills firande var över och vi kommit hem, då kom regnet. Och det gör ju ingenting att det regnar då, inte sant? Det vara bara att grilla i regn och sen dra på sig gummistövlarna när det var dags att gå ut och fiska (dock v r ä k t e det ner efter ett tag nere vid sjön, så jag fick vända och gå hem igen). Ni ska få massa bilder från vårt firande lite senare, jag tog bara halvledig igår och har faktiskt inte fixat alla bilder ännu så det kommer lite senare istället. Men de här bilderna hann jag göra; på Buse med hängslen på glid och med en bukett grönska i näven – på väg att åka på midsommarfirande.

Och ja, där får ni ju en liten tjuvtitt på framsidan också, ner mot vägen.

Ho hoooo!

 

 

Idag kommer Mormor och SockervaddsGöran, vi ska fortsätta arbetet ute på framsidan, återstoden av två tårtor ska ätas upp och känslan av långhelg är fantastisk; den där extra dagen gör en enorm skillnad för hur mycket det känns som man hinner med?! Nästan som en helg blev en vecka.

Så ja, jag tittar in lite senare med fler bilder från gårdagen – men nu ska jag dra på mig jeansen och stövlarna och fortsätta Projekt Uppfart.

Yay!

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha blomsterglädje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *