Att visa lite påklätt också.

 

Såhär har jag inte sett ut de senaste dagarna kan jag lova, snarare tvärtom.

Jag har varit skitig och sned och öm och med håret som en rufsig kalufs och allmänt ovårdad, men när jag och Mikael fotade sist så tog jag även med en outfit som INTE var någon form av samarbete och jag tänkte att vi kanske kunde blanda upp grus och gurkor med lite påklätt?

Variation förnöjer säger man ju.

 

 

Dessa byxor köpte jag av Jenny –

jag tycker att de är en perfekt mix av påklätt och sportmode på något vis. Jag är ju glad för det där sportmodet jag, mycket eftersom det är så himla bekvämt. Byxorna finns HÄR (samma byxa fast i svart finns här) och till de har jag en gammal kavaj som jag tyvärr inte minns ursprunget på, en body från Asos och gamla skor från Zara. Enkelt men ändå med någon form av rolig twist.

Nu ska jag ta söndag, minsann. Och det ska bli vansinnigt skönt må ni tro.

foto Mikael Roos

 

2 kommentarer till “Att visa lite påklätt också.

  1. Emma…Jag beundrar Ditt fina sätt att visa upp kläder…Du gör att jag tar in hela outfiten…hela Din styling och med det menar jag Kläder Accessoarer Miljö och DIG Du visar så fint upp kläder med en sådan fin/din attityd. Du ger plats för en helhetsupplevelse. OBS! Jag är inte sponsrad och fjäskar absolut inte, jag vill bara skriva en iakttagelse över en tid.
    Det är inte så många som kan det Du gör i mina ögon i bloggvärlden…så idag vill jag hissa Dig. (I flaggstången i Drömmen kanske 😉😘.
    Ljusa Kramar från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg