Att ha bilder från mobilen.

 

Att jag även finns på Instagram har väl ingen av er missat vid det här laget (@attvaranagonsfru) och där får man ju lite utöver vad som finns på bloggen också – här är fyra bilder från mobilen tagna den senaste veckan, till exempel. Det är så bra med mobilen, man har ju den oftast nära till hands, men det är extremt sällan jag använder mobilbilder till bloggen, har liksom bara blivit så att det för mig känns som om det passar bättre för Instagram eller för att fånga något för ”privat bruk” (obs inte så snuskigt som det låter, inte mycket sånt i min mobil kan jag lova).

Idag känns det som torsdag, men vad gör det när man fått avsluta dagen med thaimat i köket? Grön curry och kokosmjölk  – finns det något godare? Gud alltså. Det och kyckling på en helsikes massa ris och sen är man i himmelriket.

Ha en fin kväll, vänner!

Vi ses imorgon igen.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *