Att ha en Bondi.

 

Daniel Wellington går från klarhet till klarhet tycker jag.

Deras Classic Petite, med 32 mm urtavla, har ni ju sett hos mig sen innan – tycker så himla mycket om den där nätta klockan som är så lätt att kombinera med annat eftersom den inte tar över. Och nu har de lanserat ännu en version av Classic Petite – deras Classic Petite Bondi!

 

 

En alldeles vansinnigt vacker liten klocka med vitt läderarmband och äggskalsvit urtavla! Hur sommarfin?! Man kan välja på detaljer i silver eller roséguld (det sistnämnda för mig) och läderarmbandet har en bra mängd hål så den passar de flesta. No kanske redan har sett kampanjen med Kendall Jenner?

Men iallafall;

 Classic Petite Bondi hittar man HÄR och hela utbudet hos Daniel Wellington HÄR. Och koden EMMADW ger 15% på hela sortimentet om du hittar något att tycka om.

Men den här? En vacker, nätt sommarklocka med vitt läderarmband som lätt blir en storfavorit.

I reklamsamarbete med DANIEL WELLINGTON

Rekommenderade inlägg