Att ha fotat en förtjusande liten minimänniska.

 

Jag har knappt tackat ja till några bröllop eller bokat några ”privatfotograferingar” i sommar;

jag har liksom ett behov av att vara lite ledig känner jag, och då måste jag välja bort. I mitt fall blev det då att välja bort sådant som oftast sker på helgerna (bröllop till exempel) så att jag inte behöver lägga tid när resten av familjen är ledig på att åka iväg och jobba. Och så vill vi ju vara i Småland, och tar jag då bokningar i Skåne blir det ett jäkla flängande. Men den här lilla pralinen och hennes föräldrar hade jag äran att fota häromdagen! Så himla glad och öppen liten tjej som stal mitt hjärta totalt.

Nu, när ni läser det här, är jag med största sannolikhet i Malmö och gör helt vansinniga saker i Stadsparken tillsammans med min kvinnoklan. Inget jag kan avslöja ännu tyvärr, men jag hoppas att det ska bli lyckat för den eller de som det berör och jag hoppas VERKLIGEN att vi inte har regn för då blir det aningen mycket svårare. Så håll en tumme för oss är ni snälla. Det kan behövas.

Så ta ni torsdagskväll medan jag är i Stadsparken, och så ses vi alldeles snart igen.

Ta hand om er.

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.