Att starta en fartfylld helg!

 

Idag bär det av hit!

Till Drömmen. Bara för ett dygn dock, för imorgon åker vi vidare på andra äventyr och är borta någon dag. Det är Böda Sand som har bjudit in i år igen, så till Buses stora lycka ska vi spendera några dagar med att bada, leka på lekplatser, titta på minidsco, åka tåg, gunga och allt annat man nu kunde göra där och som han fortfarande pratar om; ett år efter.

Det tar ju några timmar till Böda från Ystad och Drömmen ligger mer eller mindre på vägen, så det är ett smart drag att köra dit först och sova en natt (och kanske hinna fortsätta lite i trädgården) för att sen ha ungefär lika långt kvar till Böda. Jag längtar mest efter tillsammanstid, äta god mat och förhoppningsvis (vilket verkar mindre troligt just nu) vackert väder. Men, regnar det så regnar det och det går fint det med.

Så helgen blir alltså Småland – Öland – Ystad!

Längtar.

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att starta en fartfylld helg!

    1. Inte särskilt väl…? Fint med tillsammanstid. Fint med föräldrar som verkar ta tid till det som både de och barnen tycker är roligt och inkludera barnen i sina egna intressen och vänner. Den lilla glimt vi får av familjen via bloggen verkar inte särskilt hysterisk, snarare varm och omfamnande.

  1. Helt förälskad i dessa bilderna! Jag förstår verkligen varför du kallar det Drömmen 🙂 Så vackert å hemtrevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.