Att säga hej från städfirman!

 

Så var vi här!

Noah åtog sig direkt arbetet med att dammsuga, mycket bekvämt för mig som hellre sitter i soffan och äter vingummi och tittar på (och ja; det är hööööögt i tak här, man ser det så tydligt när man har en liten individ som måttstock). Vi ska packa in lite från bilen, laga nån form av kvällsmat och sen ge oss ut på framsidan ett tag för att se om det är lönt att påbörja något redan ikväll. Jag har en ny lampa till det lilla rummet i badrummet som jag gärna vill få upp iallafall så det ska jag ge mig i kast med och sen får vi se hur mycket mer vi känner att vi orkar med.

Smålandsfredag tar vi, alltså!

Och imorgon blir det Böda. Finemang.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att säga hej från städfirman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.