Att plocka sina frukostbär.

 

Godmorgon från Drömmen!

Eller ja, Buse sover ännu som vanligt, men vi andra är uppe och går runt i fårskinnstofflor och pillar lite här hemma. Regnet öser ner utanför och har gjort så sen vi kom igår, och därför har vi nog sovit lite extra gott – finns ju inget mysigare än att krypa ner i en säng och höra regnet smattra på plåttaket.

Noah har däremot varit ute, regn eller ej, och plockat sina frukostbär från odlingslådorna.

 

 

Först från lådorna på framsidan!

Där har smultronen blivit mogna och en och annan jordgubbe är klar att plockas. Det hänger massor av ofärdiga jordgubbar i plantorna så det blir ett fint jordgubbsår trots att vädret väl inte har varit med oss den senaste månaden eller så.

 

 

Och sen vid lådorna på gräsmattan!

(Och japp, jag la grus där också. Blev super! Ska visa sen).

 

 

Morgonen skörd!

Lite svårt att bara plocka mogna bär när man är två, men det är ju inte så noga.

Så här stannar vi någon timme till skulle jag tro, det blir inget gjort i trädgården med tanke på spöregnet men ett bad kan man ju ta och äta en tidig lunch och sen packar vi in oss igen och kör mot Öland och Böda Sand. buse är så galet pepp över detta att jag är aningen chockad över att han fortfarande sover, han kunde knappt somna igår utan låg mest och bubblade om allt han skulle hitta på och vilken vattenrutschkana han skulle åka och hur livat det skulle bli.

Det blir vår lördag, det! Öland – here we come.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att plocka sina frukostbär.

  1. Underbara bilder! Lyllo er som har regn. I Stockholm lyser regnet med sin frånvaro – behövs för grönskan ju!

  2. Här på Öland är det också regn, behövs verkligen pga vattenbristen men det kunde ju regna på natten istället.. hoppas ni får det härligt på Böda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *