Att nästan vara på Mallis.

 

Vilket väder vi fick!

Redan vid nio var det snudd på gassande sol och vi packade strandväskan och begav oss ner mot stranden; en fin liten skogsväg får man promenera på innan det öppnar sig och man är mitt bland vit sand och mjuka vågor.

 

 

Noah var strandredo minst sagt med solbrillor och grävskopa.

 

 

Att vara nästan helt ensam på en sandstrand på morgonen – det är bannemig lyx det. Massor av plats för två grabbar att springa av sig och lugnt och skönt för en mamma att sitta i varm sand och skratta åt deras tokigheter.

(jumpsuit från Asos, strandväska här).

 

 

Så det gjorde vi på förmiddagen;

njöt av solen (äntligen!), grävde sandslott, hade spring i benen och landade i att det var minisemester, vilket kan vara den bästa känslan någonsin. Värmen och sanden och havet gjorde att det kändes som om vi lika gärna kunde vara på Mallis; det var liksom nästan ingen skillnad minus den ofta smockfulla Mallis-stranden då. Det känns som en evighet sen det var varmt så jag var nästan som en katt som ville spinna på handdukarna i sanden; alldeles loj och avslappnad (min baddräkt är från La Leia om någon undrar, den är perfekt eftersom den inte rör sig en millimeter när man jagar barn).

Solen, alltså!

Så himla efterlängtad.

I reklamsamarbete med BÖDA SAND

 

7 kommentarer till “Att nästan vara på Mallis.

  1. Så fina bilder Emma. Får jag fråga vilken storlek du har i jumpsuiten och om du upplever den rymlig i storlek. Tack o kram

  2. Hej! Vad härligt ni har det, här i Småland är det kallt och grått…Superfin baddräkt du har! Varifrån kommer den fina solkepsen? Hälsningar!

  3. Hej! Jättefin baddräkt du har! Men varifrån kommer den snygga solkepsen? Hälsningar från kalla och gråa Småland

  4. Mäh! Varför har inte JAG en sån baddräkt? Just det ja, jag tål ju inte solen nä. Sitter under parasoll i kaftan och försöker se intressant ut istället. Går sådär sen man fick barn. Jättekul att ses idag! Kram! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg