Att vara framme på Böda Sand!

– Reklam, boende Böda Sand –

 

Och så var vi här!

I ett Böda Sand som var mycket regnigt när det tog emot oss, ha ha. Men det ska bli vackert idag lovar alla prognoser och vi vaknade ju faktiskt med en ljusblå himmel som skymtar en bit bort så det verkar stämma. Och ja, där ser ni mig och Crazy Leg Buse (han gjorde ett mycket avancerat dansmove när bilden togs, så tjusigt) på väg in mot ”centrumet” för att äta lunch, handla lite mat i Ica-butiken och köpa godis. Det är ju så himla bekvämt här; finns liksom ett litet centrum med ICA-butik, bageri, godisaffär och allt annat man nu kan tänkas behöva för att rädda en regnig dag.

(jag har jeans från Zaras rea, älskar!, jeansskjorta från Ralph Lauren och regnjackan från Urberg).

 

 

Det var två mycket spexigt grabbar som åt köttbullar (med ketchup, det är inte nåt mer dramatiskt i Noahs fejs), pasta, pannkakor och annat från barnbuffén. Jag har skrivit det innan; Buse är s å p e p p att ni anar inte. Han snackar i 120, nästan snubblar på orden, och säger du är världens bästa mamma! typ hundra gånger i timmen vilket betyder att han är lycklig och väldigt nöjd.

 

 

Sen begav vi oss mot lekplatsen!

 

 

Noah hade inga problem med att spendera tid i ösregn när det fanns EN STOOOO TAAAAKTOOOO på lekplatsen. Ni fattar ju. Det tog lång, lång tid innan vi fick honom därifrån och det var enbart med hjälp av mutor.

Sen gick vi hit:

 

 

Där bor vi!

En en vacker liten stuga med barrskog precis utanför dörren, och havet åt höger i bild.

Och sen hade vi innesittarkväll som spenderades med att laga mat, spela kort, äta godis och titta på Frost och annat som är mysigt när det regnar för mycket för att vara ute, och slutligen slocknade vi hela högen på tok för tidigt. Och idag planeras det alltså strand och vattenland och allt annat som man gör när det är sol.

Fint så.

I reklamsamarbete med BÖDA SAND

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *