Att njuta mat till fullo.

 

Igår var det så himla vackert kvällsväder och vi bestämde oss för att göra en favorit i repris vad det gällde mat; vi skulle gå till Böda Beach Club och njuta av deras buffé. Buffé är väl halvsexigt i vanliga fall kan jag tycka, men där har dom verkligen lyckats med att ha mycket som är gott och fräscht att välja på.

Och är det BBQ-kväll så är det.

 

 

Såhär ser det ut!

 

 

Jag gick loss på såser (aioli och blåmögelostsås, whats not to like?), kycklingvingar och revbensspjäll. Och klyftpotatis såklart, ingen sås är komplett utan riktigt salt klyftpotatis till. Skulle nog kunna leva på just klyftpotatis och sås faktiskt, med variation av sötpotatispommes då och då.

 

 

Grabbarna klagade inte dom heller;

det fanns en barnbuffé också med köttbullar, korv och annat man kan tänkas tycka om.

 

 

Restaurangens utsikt!

Det är nog något av det bästa med semester tror jag, att ta sig tid att njuta mat tillsammans på ett annat vis. Att kunna sitta ute, ha kvällssol och mumsa grillat eller gotta ner sig i en riktigt fluffig efterrätt.

Nu har vi bara den här och nästa vecka kvar, sen är det semester även för den här familjen (eller ja, jag jobbar ju – men semester på så sätt att de andra är lediga och vi är tillsammans) och det blir Småland – och då ska jag försöka grilla allt möjligt jag kan komma på, testa att baka lite olika efterrätter och hitta tillbehör vi inte testat ännu men kan tänkas tycka om.

Det blir fint det.

 

3 kommentarer till “Att njuta mat till fullo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg