Att komma att sakna det här.

 

Alltså V Ä R M E N.

Det är nog den jag kommer sakna mest. Värmen och möjligheten att kunna dra ner till stranden en vanlig tisdag och värmas upp efter vad som känns som en evighet av regn och blåst. Vi får hoppas att sommaren stannar nu, eller hur? Att den håller sig framme så att man kan promenera bort till valfri strand under ledigheten och låta pojkarna gräva djupa hål och skrattande kasta sig i vattnet.

 

 

Vi har ju vackra stränder här i Ystad med, men det är ju något speciellt med den där vansinneslånga stranden med sin vita sand och lugna vågor. Som ni nog har förstått redan; pojkarna har ju haft S Å R O L I G T och ville nog inte alls åka hem, men efter att ha räknat dagarna kvar till semestern med Buse och hur länge vi skulle vara lediga och att han sen faktiskt ska börja skolan wauwauwau! så kändes det lite bättre.

(Baddräkt från ASOS <– reklamlänk)

 

 

Men sommar hörni. Kan det inte vara livets årstid? Okej, hösten är mysig den också men den behöver vi ju inte tänka på just nu – och sommar är ju så enkelt när man har barn. När det är fria, glada ungar som slipper overaller och tunga jackor och som kan löpa barfota över sand och gräs. Och nu har vi ju faktiskt fått en minisommar de senaste dagarna, som en charter i nerkrymt format på nåt vis.

Ah, värmen.

Vi håller kvar vid den, va?

Boende i reklamsamarbete med BÖDA SAND

 

6 kommentarer till “Att komma att sakna det här.

  1. Hoppas värmen även kommer till Skåne, när jag körde till jobb imorse var det 13 grader och absolut ingen sommarkänsla.

  2. Hmmm ja värme….när jag gick upp i morse och gick morgonpromenaden med hunden var det 8 grader….så nej jag väntar fortfarande! Men nästa vecka går jag på semester så då får den gärna komma till oss i Mälardalen också =)

  3. Alltså. Jag slås ofta av, nej, alltid av, hur otroligt jäkla vacker du är. En större skönhet än du får man leta efter. Och jag vet att det är känsligt att tala om utseende i dagens lite lättkränkta samhälle men alltså. Det måste bara sägas liksom. Du är vacker. Dessutom verkar (skriver verkar då jag inte känner dig) du ju vara så himlans mjuk och vacker som person också. Japp. Ville bara säga det!

  4. Du ska veta att du stöttar mig otroligt. Du skriver så fint om tex vad dina föräldrar lärt dig, inbjudan till ditt fiskeställe och nu Ölandsvistelsen. Du skriver SÅ fint. Det ger mig en stor tröst i den situation jag nu befinner mig i. Jag hade aldrig trott att en blogg kunde göra det. Tur att jag hittade dig genom Lantlivs reportage om er bostad. Du har aldrig funderat på att skriva en ”feel-good” bok genom att sammanställa dina inlägg? Alltså inte en bok hur man ska tänka eller göra för att må bra utan skriva precis som du gör och kompl. med bilder.. Jag tror att fler än jag skulle uppskatta den typen av ”feel-good” bok. Man läser blir berörd på många olika sätt och plan. Inget krav bara en önskan från mig. Jag är så tacksam över dina inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg