Att ha en liten volangmaräng till sommaren.

 

Denna lilla volangmaräng hittade jag på Asos rea (här <– reklamlänk) för 166 kr (!) när jag gjorde en sommarbeställning och den är perfekt att dra-på-sig-för-att-gå-till-stranden-enkel. Sval och luftig och med reglerbara knytband som man kan ha uppe om man vill ha vad som kallas ”cold shoulder” (dvs att axeln är bar mellan band och ärm) eller ha nere på axlarna för en bardot. Perfekt sommarplagg med andra ord.

Nu är vi strax på väg tillbaka och även om det tar emot ska det bli skönt att komma hem och ta itu med tvätten och annat tråkigt som behöver göras. Men idag har jag minsann hunnit måla foder och fönsterlister på utsidan av huset och starta med att måla en gavel; och det finns ju så saker som är så tillfredsställande som att måla, särskilt när man hinner göra det innan semestern så man slipper stå med hela huset målningsredo de veckor man är ledig.

Imorgon tittar jag in med ett litet DIY, och i veckan ska ni få se loppisfynd, en ny hallstol, lite kläder och annat som ligger och väntar. Men nu blir det hemkörning och stortvätt, minsann.

Ses snart igen!

 

2 kommentarer till “Att ha en liten volangmaräng till sommaren.

  1. TACK Emma för fint tips! Jag har så svårt att hitta bland alla plagg på Asos och det slutar alltid med att jag aldrig beställer något. Jag har helt enkelt inte öga för att se vad som skulle se fint ut på mig, när modellerna är pinnsmala och så mycket yngre än jag. Man vill ju liksom inte se ut som ”där går hon och tror att hon är 25” !! I september ska då jag på en 40-årsfest i Stockholm och vill så klart se smashing ut. Jag är 45 år, 169 cm, 59 kg. Ett önskemål om inlägg skulle vara dina bästa tips på festklänningar från Asos (gärna i olika prisklasser) för höstens fester. 🙂
    Kram från ett stort fan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg