Att bygga en bänk!

 

Ute i en av de små uthusen hittade jag en vacker, rejäl planka som använts till något en gång i tiden men nog fått stå där i en evighet sen dess. Den var tillräckligt maffig för att använda som bänk tänkte jag, och eftersom jag ändå behövde nån form av avlastningsyta i den lilla badrumsdelen bestämde jag mig helt enkelt för att göra om den.

Så jag sågade till plankan i exakt det mått jag ville ha, beställde ben och inväntade leverans.

 

 

Förutom plankan behövde jag:

* Ben! Jag försökte först med några bockben jag också hittade där ute men de stack ut för långt och gjorde att bänken tog mer plats än nödvändigt, så jag beställde ett par neutrala från Pretty Pegs.
* Färg! Ville inte ha helt obehandlade ben utan något som smälte in mer, och eftersom jag ändå hade en öppnad påse Milkpaint i färgen Shutter Grey fick det helt enkelt bli den.
 

 

Tadaaa!

Lite borrande med borrmaskinen och två lager färg på benen senare hade jag minsann en perfekt bänk av en oälskad plankbit från uthuset.

 

 

Och den passade perfekt där framför stallfönstret i lilla badrumsdelen; nu redo för handdukar och nån lykta och annat man kan tänkas vilja ha där inne.

Lätt som en plätt!

Gör en du också, vetja.

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att bygga en bänk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *