Att lista det bästa med Böda Sand.

 

Kom på att jag ju inte summerat vår vistelse på Böda Sand det här året? Och hade ju lite bilder kvar i datorn, så jag tänkte att jag kunde lista några av de saker som man inte bör missa om man är där!

1. Först och främst; tiden. Det är ju så. Att man har tid tillsammans nånstans där det är enkelt att semestra. Med enkelt menar jag att det finns en miljon saker för grabbarna att göra och att man inte behöver vara särskilt påhittig som förälder utan snarare har det väldigt soft.

2. Bageriet! Missa inte bageriet och alla de där bullarna. Mmmm.

 

 

3. Man behöver inte campa om man inte vill. Det finns fantastiskt mysiga stugor att bo i om man nu inte är en husvagnstyp eller vill bo i tält.

4. Vattenlandet! Hänger ihop med punkt ett. Att ha ett vattenland tillgängligt när man har badtokiga barn är ju high life,

 

 

5. Spa! Det finns ju saker för oss vuxna också. Som deras spa-avdelning med ansiktsbehandlingar och massage med mera. Ni MÅSTE testa massagen! Den är helt fantastisk; hon är världens minsta kvinna men herregud vad hon kan knåda – jag kände mig fullkomligt överkörd efteråt, fast på det bästa sätt nio kan tänka er. Tror säkert de har mer taktil (mjuk) massage också om man nu vill ha det, men jag rekommenderar starkt den djupgående.

6. Det finns saker att leka med. Överallt. Det finns små plankbilor på minigolfbanan, vattenrutschkana på stranden, vattensporter, skateboardramp, vattenland, lekparker här och där, det lilla tåget – och så vidare.

 

 

7. Stranden, såklart. Kritvit, lång, strålande vacker strand som är så stor att det inte känns ett dugg trångt. Det är verkligen som att vara på charter, det får man ge dom att de har lyckats med.

8. Maten, glassen, och enkelheten med centrumet. Man kan gå och handla på ICA-affären om man vill laga mat hemma, eller käka ute på nån av restaurangerna. Jag gillar valmöjligheten, särskilt när man har mindre barn.

Jag skulle kunna fortsätta i en halv evighet känns det som, men det där summerar det nog ganska bra. Tror nyckelordet är ENKELHET – det är så tacksamt, dagarna löper smärtfritt och man kan njuta även som förälder.

Vi tar nog en vända till nästa år, skulle jag tro.

I reklamsamarbete med BÖDA SAND

 

2 kommentarer till “Att lista det bästa med Böda Sand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg