Att ta S E M E S T E R!

 

Då, mina vänner, är det S E M E S T E R!

Fyra veckor, plus någon dag som jag tjuvade till mig nu genom att åka i förväg, av tid. Orörd, väntande tid som bara ligger där framför oss och väntar på att fyllas med sånt som skapar minnen. Småland! Massa tid i Småland vilket för mig, som ni vet, är livet. Sätta rabattavgränsare, måla fasad, bada i sjön, leta kantareller, åka på loppis, hitta ett skåp, montera utekök, rasta lyckliga hundar, somna med barn som är alldeles mjuka och varma i kroppen efter timmar av bad och lek, fiska. Allt sånt. Och på det dessutom en weekend i Barcelona för mig, och några dagar på Västkusten för hela familjen. Det är nästan så jag vill grina; jag har längtat så mycket efter att kunna åka till Drömmen utan den där överhängande känslan av att nästan direkt behöva åka hem igen. Och nu är den dagen här.

Ä n t l i g e n.

 

5 kommentarer till “Att ta S E M E S T E R!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg