Att ha ett grymt serietips!

 

Okej vänner – jag har blivit HELT BESATT av en ny serie på HBO Nordic;

The Handmaid’s Tale.

Helt fantastisk serie, kanske den bästa jag sett sen … sons of anarchy? Vansinnigt bra story, otroligt läskig på ett känslomässigt plan och väldigt ”dethärskullekunnahända”; jag kan inte sluta titta och har redan nu lite oro över att avsnitten snart är slut. Jag vill inte avslöja för mycket vad den handlar om, men storyn är i stora drag nutid och att kvinnor förlorat sin rätt till arbete, sin egna kropp, sina egna pengar och annat. Födelsetalen har sjunkit dramatiskt, väldigt få kvinnor är fertila och i samhället som byggts upp enligt strikt bibliska regler märks de få fertila kvinnor som finns upp och fördelas sedan ut i hem som ”handmaids” till par med ett enda syfte; att bli gravida med Anförarens barn.

 

 

Bra skådisar, ruggigt berörande story som sagt och inte minst så himla vackert foto.

Så om det regnar och ni känner för att krypa upp och förlora er helt i en ny serie; då är The Handmaid’s Tale det hetaste tipset jag kan ge.

Se den nu, vetja.

 

7 kommentarer till “Att ha ett grymt serietips!

  1. Tycker också den var helt fantastisk! Kan verkligen rekommendera Big little lies på HBO om du inte redan sett den ☺️

  2. Håller med den är sjukt bra o känns som en liten hint vad som kan hända om ngt extremt parti tar över i en orolig tid…. väntar på säsong 2, när kommer den!!som ovan big little lies !! Oh My Good!! Så bra storyn, innehållet, bild, musik o det kryper ett obehag för det är ngt ont i paradiset

  3. Skjuuuukt bra serie. Själv a storyn så klar men ocskå så otroligt vacker att titta på. Älskade den också.

  4. Tack för tipset! Ska titta ikväll. Gillar din man den också? funderar på om min man vill se eller om jag ska titta själv 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg