Att ha uppdaterat soffan.

 

Nej, jag har inte bytt soffa i Drömmen.

Däremot har jag uppdaterat den med nya, somriga kuddar och en pläd – allt i blåa toner. Det kan ju vara det enklaste sättet att förändra en hel soffa på utan att faktiskt byta; det är bara att klä om några innerkuddar med nya textilier och så blir det som en helt ny soffa på nåt vis.

De här är från Fira som ju startat en hemkollektion (Firahabitat) med saker man dreglar över.

 

 

Det andra är sig likt; samma soffbord som Göran och mannen gjorde utav ett matbord som stod här när vi flyttade in, träljusstakarna från UddaTina, den lilla fårskinnsstolen från ABC Collection, mattan från Himla och så vidare.

Men en nästan ny soffa kan man säga,

en som är redo för ett sommarlov, utslagna hundar, filmtittande barn och middagssovande föräldrar.

Fint så.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg